By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!54503 je ulazio u tudji accU tom slucaju nije 54503 prodao account nego 8370 nauci pravila
to je samo g.p 1.1 za 8370, 54503 nista nije uradio...54503 je ulazio u tudji acc
jeste 54503 je ulazio u tudji acc bolje reci kradja.to je samo g.p 1.1 za 8370, 54503 nista nije uradio...
Alo lice ovo je moj acc i nitko mi ne ulazi u njega hvalaOvaj igrac krsi pravilo sigurno te stoga molim da se to provjeri kao i da se sankcionisu svi nalozi koji su ulazili u njega.
igrac 54503 je ulazio nalog 8370 te izlazio mozete proveriti ip adrese sa oba naloga.Hvala na citanju
Nije nis prebacivao moj je acc i neznam tko je ulazio jer nitko mi nije ulazio na acc hvala i teb...to je samo g.p 1.1 za 8370, 54503 nista nije uradio...
Nije nis prebacivao moj je acc i neznam tko je ulazio jer nitko mi nije ulazio na acc hvala i teb...
Al ja bi da se povuče žalba promijenio sam mail i lozinku dobro da sam saznao da mi je netko ušao hvalaGospodine uki crni,predpostavljam da ste ingame Nik Jisttu.U vas acc mogu uci pet ljudi ili cak i visu ukljucujuci Pesica.Ti ljudi su prijatelji od nekog lika koji je blacklistan sa servera
npcGospodine uki crni,predpostavljam da ste ingame Nik Jisttu.U vas acc mogu uci pet ljudi ili cak i visu ukljucujuci Pesica.Ti ljudi su prijatelji od nekog lika koji je blacklistan sa servera
smatram da je ovo vrijedjanje na forum.
Ma nijesmatram da je ovo vrijedjanje na forum.
A jesam to sam ja Al nitko više mi ne igra na acci ja mislim