Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vasilije Zampad

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Vasilije
2. Vaše godine: 16 uskoro 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5-7
5. Vaš Discord: zujo_10
6. Vaše ingame ime: Teo Abi
7. Vaš ID: 19154

Dodatne informacije

1. Lider za NG

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1}Zelim bit lider ove specijalne organizacije zato sto zelim raditi svakoj org AmmoRun i da budemo jedan od naj aktivnih NG i zelim smanjiti broj upadanja i kradje municije iz NG doveo bi ssvoje ljude koi se dobro pucaju i koi znaju da rade poso

2.2 Vise puta sam bio u NG i gledam kako su radili nekadasnji NG i ja zelim to da promenim da budemo Aktivni kao ludi da pomazemo svi drzavnim org kako je to moguce da smani mo maje kriminala u drzavi sam Vojnom Policijom i pstale stvari da uumanjim sve sto je u nasoj moci.

2.3 Ja kada bi uzeo ovu Nacionalnu Gardu pokusao bi da promenim misljene njudi o Nacionalnog Gardi da menise da je dosadna org da se zezamo u noj da potignemo balans org da ucnimo sve najbolje za org i da sto vise pokusam da promenimo org

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1.} Ja kao lider Nacionalne garde bi sa svojim ljdima napravio dobar razgovor da se zasporedimo po jedinicama da svaka jedinica radi svoj pso pokuso bi da Guvernerom grada da sklopim neki ugovor sa koim ce moc moja Vojna Policoja da zaustavlja ljude i da radi kontrolu necega sto nam pd dozvoli da pravimo neki dobar RolePlay

3.2 } Jos jedan primer da napravio svaki dan evente za igrace i za drzavne org gde ce mo poklanjat neka mesta

3.3 Pravio bi neke evente za nasu org pa ko se najbolej pokaze bila bi neka pitanja o NG i tu bi poklano neme stvari u sklopu org

3.4] Imao bi bonuse svaki dan ljudi i tu bi im napravio volju za radom a cim imalju volju za radom imaju volju i sa RolePlay-o

4. Rankovi koi bi bili u org

30.General
29.General Pukovnik
28.General Major
27.Brigadni General
26.Pukovnik
25.Potpukovnik
24.Major
23.Kapetan prve klase
22.Kapetan
21.Poručnik
20.Potporučnik