Vaše ime RL:Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosečna aktivnost: 4-6 sati
5. Vaš discord: rakunexxx
6. Vaše ime in game: Rakunex Jitsu
7. Vaš ID: 27823
1.Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosečna aktivnost: 4-6 sati
5. Vaš discord: rakunexxx
6. Vaše ime in game: Rakunex Jitsu
7. Vaš ID: 27823
1.Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Na projektu sam oko 2 godine, te znam kako mnogo stavri na njemu funkcionisu.
- Moja zelja da budem lider mi se porbudila jos od prvi put kad sam usao u crime.Jos od kad sam usao u bandu, visi cinovi su primjetili da sam sposoban da vodim ljude na dogadjaje,talacke i tajne, te sam odmah dobijao unapredjenja.
- Vise puta sam bio lider familije, umijem da se kontrolisem pod pritiskom i da veliku grupu ljudi drzim smirenom i na okupu .
- Takodje bi htio naglasiti da sam vec vodio bandu uspjesno dva mandata, imam ekipu kako za turf tako i za kvalitetan RP.Time bi htio reci da sam potpuno svjestan i siguran svoje zelje za vodjenjem bande, te i da sam skroz upoznat sa pravilima servera.
- Kao sto sam vec rekao, imam spremnu mnogo dobru ekipu za vodjenjem glavnih RP radnji u ovoj organizaciji koji bi pored vodjenja evenata u organizacija pazili da se igraci drze propisa servera.
- Svako bi dobio sansu, svi bi imali sansu da dodju u organizaciju i da kroz nju nauce.Svjestan sam da na serveru trenutno ima novih igraca koji iako mozda znaju pravila ne znaju bas kako stvari funkcionisu.Zato bi u svakoj situaciji bio smiren i strpljiv prema novim igracima
- Nepostovanje se ne tolerise! Nema veze ako nekad zeznes nesto na dogadjaju bande, ali ako cujem dranje psovanje ili bilo koji drugi nacin verbalnog nasilja, igrac bi odmah bio izbacen.
- Svaka aktivnost ce biti nagradjen bonusom ili rank upom, dok neaktivnost i budalastine ce biti nagradjivane warnovima.
- Volio bih i stalno bih skretao paznju svojim clanovina da sve kao banda radimo kroz zabavu i smijeh,jer ce nam biti mnogo lakse i opsustenije raditi i funkcionisati kao banda.