Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

KeepWalking123

Player
Player
Joined
Feb 6, 2022
Messages
5
Roditelji:
Otac: Neven Bebic
Majka: Vesna Bebic
Visina i tezina: 181cm, 85kg
Gradja: Atletski gradjen, Isklesan (Kao vile da su ga vajale)
Boja ociju: Braon
Boja kose: Tamno Braon
Tetovaze: Obe ruke, Leva noga, Telo (Prsa)
Nacionalnost: Srbin
Drzavljanstvo: Americko
Osobine: Lojalan, Vredan, Uporan, Obazriv, Oprezan, Smiren i Pravedan.

Hobiji: Kampovanje, Lov i ribolov, Krstarenje, Opustena voznja, Streljana i odmaranje na plazi.

Kao dete bio je tih i povucen, odrastavsi u malom i skromnom domu pored farme, prvo sto je naucio od roditelja to je postovanje i disciplina. Kako je vreme odmicalo izgubio je
interesovanje prema zemljoradnji i stocarstvu, a razvio ljubav prema oruziju. Otac ga je redovno vodio u streljanu i oprobao je raznovrsna oruzija, bio na takmicenjima i uvek bio medju prvima.

Sa svojih 17 godina njegov zivot se totalno promenio kada mu je otac umro, majka i on sami nisu mogli da izdrzavaju imanje i morali su sve prodati. Osetvsi glad po prvi put u zivotu morao je pronaci posao,
pare je ostavio majci i otisao naci svoju srecu. Nakon par dana traganja video je oglas da vojska regrutuje, gde je odmah pojurio pridruziti se, iako nije imao pojma kako svet funkcionise.
I pored svog manjka iskustva i brzopletosti, jedan covek, mudar i strog, primio ga je uz reci koje nikada u svom zivotu nece zaboraviti "Nemoj za dva dana da mi nisi pod konac, znaci, letis odavde na keca".
U vojsci je naucio da vozi svakakva vozila, najbolje offroad i oklopna vozila, pri fizickom treningu pokazao se kao jako agilan i spretan mladic, a usput je dobio pilotsku dozvolu kao i dozvolu za brodski saobracaj.
Na treninzima je naucio kako da se bori 2 na 1, kao i da podupre svoj strah u situacijama gde nije znatno brojcano nadjacan.

Posle 15 godina u vojsci i lica koja nikada nije zaboravio, nikada nije ostao duzan tom coveku koji ga je primio u jednu veliku familiju. Nakon bezbroj akcija, uspesnih i neuspesnih, suza i znoja oformio se jedan
jak i odlucan covek, koji ispred sebe vidi samo cilj i pobedu, bez cene i prepreka, jer je najvecu presao. Ali svakom okupu dodje kraj, posle divnih dana u vojsci ekipa koja ga je drzala tu je otisla, pa ni on nije kasnio za njima, ljudi su otisli sa punim srcem,
i stranackim pogledom, opet je ostao sam. Provodio je vreme kao vozac kamiona, cak je pokusao postati i vatrogasac, ali onakvu ekipu nije nasao. Posvetio se svojim hobijima, najvise lovu na divljac sa svojom sacmarom i kampovanju, dok
u vecernjim satima bi provodio sate na plazi sa svojim mislima i uzivao u nebu punom zvezda.

Posle nekoliko meseci mukotrpnog rada, dobio je poziv od starih prijatelja iz vojske da se sastanu kao nekada. Nakon noci koja se ne pominje probudio se u odelu i kao jedan od predstavnika stranke OZR, cudnovata je to noc bila.
Kroz svoju odlucnost i osobinu da ostane priseban u stresnim situacijama, rigoroznim borbenim treningom i konstantnim psihickim mucenjem i testovima, postao je USSS agent. Iz svojih operacija izlazio je sa punim dokazima,
tacnim informacijama i minimalnim zrtvama. Sa svojom ekipom on drzi jednu liniju odanih i ozbiljnih operativaca, smrtonosnih u borbi kao pojedinci, nezaustavljivi zajedno. Takodje je i prosao obuku za razna napredna oruzija, paveci
sopstvene modifikacije nanjima, jedno od njih je snajper u posebnim akcijama gde je potrebno i naravno njegova personalizovana sacmara. Slusajuci naredjenja do svakog slova i obavljajuci svoje duznosti bez trunke oklevanja, zna da se moze uzdati u svoje ljude, a i Vlada zna da moze da se uzda u njega.
Tomislavovim sposobnostima, kao i svim manama i vrlinama mogu sudjelovati svi pripadnici Vlade, Guverner Viktor Travar, Zamenik Guvernera Miljan Jovic kao i Ministar Bezbednosti Buzga Kapetanovic.


Negativne Osobine:
-Mrzi glupost, dranje i nepotrebne komentare.
-Maksimalno fer i pristojan, ali kad pukne nije bas najpristojniji.
-Nekada se umesa u situacije iz kojih nista ne dobija samo gubi.
-Stoji iza svoje reci pa makar ga u grob oterala.
-Ne podnosi lose reci o svojim rodjiteljima, to je jedina stvar zbog koje bi usmrtio coveka.
-Zna da se unese u svoj posao, nekada i previse.

Vestine i Pozitivne Osobine:
-Lojalan i poslusan, zivot je stavio na liniju mnogo puta i opet ce, za prijatelje.
-Dobar pilot i spretan vozac, poposebno van asvaltiranog puta.
-Dok je situacija pod kontrolom, kontorlise strah za zivot, moze da se bori dva na jedan.
-Zbog svoje agilnosti i brzih refleksa moze da se popne na vecinu uzvisenih pozicija ako okolnosti to dozvoljavaju.
-Zbog lova i zbog dugogdisneg iskustva u akcijama ima odobrenje da koristi heavy shotgun u samoodbrani i napadu.
-Kao jedan od glavnih agenata prosao je obuku za snajperistu i moze da koristi heavy snajper.
-Zbog opisa svog posla, morao je da stekne vestinu da veze i vodi osobu sa jednom rukom dok u drugoj drzi pistolj ili tejzer.
-Kada ga neko laze i nesto krije, spreman je izvuci informaciju iz njega, cak i ako to zahteva nesvakidasnje metode i vise vremena, jer cilj opravdava sredstva.(Ispitivanje i mucenje ljudi)
-Zbog modifikacija koje vrsi na svojim puskama, moze koristiti oruzija koja nemaju fabricki serijski broj. (Oruzija bez seriskog broja)
 
Last edited:

Tom Korupcija

Player
Player
Joined
Nov 11, 2021
Messages
914
Biografija ODOBRENA

Pripazite na PG sa "moze da se popne na vecinu uzvisenih pozicija"
Heavy oružja ne smijete koristiti na eventima
Nemojte iskorištavati mogućnost vezivanja sa tejzerom u ruci
Nemojte kršiti pravila servera!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom