Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23409
Players nickname
Johny_Zekonja
Administrators nickname
Leon_Zaza
Date
May 12, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/O4pH9Fm

Johny Zekonjaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Postovanje Administracijo, Mujo. Dobio sam ban za 1.1 iz meni nepoznatog razloga. U skorije vreme ni jedno jedino pravilo nisam prekrsio niti sam za nesto bio kaznjen. Na mainu ( ovom nalogu/characteru ) sam bio jako malo kaznjavan i postoji samo jedna zalba na mene za svo ovo vreme koje igram. Sto se tice 1.1, bio sam admin do pre nekoliko dana, vise puta sam se prijavljivao za lidera i bio na interviewu, samim tim nije mi jasno odakle ban za 1.1 sada kada sam se prijavio za NG nakon sto sam izasao iz Administracije uz dozvolu Muje.
Takodje sto se tice 1.1, zelim da naglasim da je internet provajder imao tehnicke smetnje i da sam zbog toga vise puta morao da restartujem uredjaj, nakon restarta meni se iz nekog razloga promenila lokacija i pise da sam iz Majdanpeka, svi dokazi o tome su poslati Muji na discordu ( moj discord je pucke. ). Meni je najiskrenije zao zato sto sam banovan, zelim da nastavim igru na ovom serveru jer sam ovde vec dosta dugo, stekao sam dobre prijatelje i ne zelim da izgubim sve to. Moje najsikrenije izvinjenje ukoliko sam nekim svojim postupkom nastetio serveru/administraciji, nije mi bila namera ni jedne sekunde to da uradim.
Ukoliko postoji neki problem, bio bih zahvalan da mi se javi kako bih mogao da obrazlozim i po mogucnosti da resimo pozitivno.
Hvala unapred, pozdrav!

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, nalog dijeljen. Mozete dobiti unban samo uz money wipe na novoj zalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom