Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14539
Players nickname
Jan Lee
Administrators nickname
x
Date
May 14, 2024
Time
21:00
Proofs
x

jan lee

Player
Player
Pozdrav za administraciju. Pisem unban appeal za discord od granda. Tagovao sam sve glavne administratore. To ne umanjuje moju odgovornost za napisanu stvar koja nije bila ozbiljnog karaktera, vise bilo sprdnja i to jako neozbiljna. Slazem se da sam trebao dobiti ban na discordu, ali se nadam da bi mi mogli oprostiti i dati drugu priliku da budem deo grand discorda iz jednog razloga. Poceo sam ponovo aktivno igrati na projetku i zbog toga mi je neophodan discord. Nadam se da necu morati praviti drugi account da bi bio deo te price na serveru. Oni koji su me znali ig znaju da nisam nikad bio problem vec da sam samo voleo da se salim. Desio se taj ispad na discord u pogresno vreme i na pogresan nacin. Ako dobijem unban na discordu pristajem na to da ako bilo sta ruzno napisem bilo gde da dobijem unappealable ban sa discorda. Ugodan ostatak dana vam zelim. Moj ID 473843464480751636 (moj discord vyktqr#7687 ) (u time-u sam stavio danasnji datum jer se ne secam tacno kada sam dobio ban)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom