By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brojano je a vi se ne bojite za svoj zivot i pricate na bubicisve se vidi u pov. Kao 1. nisu dali zahtev zasto da izadjem iz dvorista, a kao 2. ja sam poceo da izlazim iz dvorista a oni su me sve jedno pucali kao sto se vidi i u pov.
Vama je brojano samo stacu vam kad niste brzi da izadjete i opet ulaziteKako clean brate trebate dat zahtev to je kao 1 a kao 2 vi pucate dok izlazi iz dvorisca tako da je to samar na fam i naravno zelimo da se kazne svi offtopic od sad napred
hahha sve se vidi u povVama je brojano samo stacu vam kad niste brzi da izadjete i opet ulazite
pa sto se bi bali ja imam biografijo pa jos smo 3 na 2Brojano je a vi se ne bojite za svoj zivot i pricate na bubici
hahhah znnas da trebas dat razlog za sta brojis tako da je to samar na famVama je brojano samo stacu vam kad niste brzi da izadjete i opet ulazite
na bubici da pricamo sta pricas ti hahhahahBrojano je a vi se ne bojite za svoj zivot i pricate na bubici