Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lazar Kraljevic

Player
Player
  • 1. Vaše ime IRL: Lazar
  • 2. Vaše godine: 19
  • 3. Vremenska zona: GTM+1
  • 4. Prosjek online po danu: Pon-cetvrtak: 15:00-20:00(5 sati i 30 minuta) Petak:14:00-00:00 (8sati) Subota-Nedelja: 8:00-00:00 (16 sati)
  • 5. Vaš Discord: biglaki
  • 6. Vaše ingame ime: Laki Naudi
  • 7. Vaš ID: 27071

Dodatne informacije​

1. Lider za..... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Naravno prvi cilj nam je da srusimo state organizacije kao sto bi to trebalo da bude svakoj kriminalnoj organizaciji i ja bih se u tome bas potrudio.
-
Jako sam dugo na ovom projektu i upoznat sam sa njim jako dobro.
-Znam pravila veoma dobro i svakog dana ih obnavljam i ucim sve vise i vise.
-Od kada sam na serveru u 99% slucajeva sam bio u crime-u, dobijao visoke cinove i vodio pljacke, talacke i ostale evente. Pa tako mislim da bih mogao da se oprobam u liderskoj poziciji i da bi mi jako dobro islo.
-Jako sam dobro upoznat sa families organizacijom jer mi je ona omiljena i zato mislim da bih se najbolje tu snaso kao vodja.
-Strpljiv sam, odgovoran, snalazljiv sam, smiren(jako jako me je tesko iznervirati), lako se dogovaram.
-Imam vec ljude koji su vodili organizacije i koji ce mi pomoci oko aktivnosti i oko same organizacije.

• 3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
    -Bolja aktivnost u svim organizacijama.
    -Trudicemo da svaki dan radimo maksimalno koliko je moguce za orgazanizaciju, naravno i rp.
    -Stroza ispitivanja ljudi i mocice da udju samo oni za koje moja high comanda i ja smatramo da znaju dobro pravila grada i dosta vremena su proveli u gradu.
    -Redovni bonusi, rank up-ovi naravno ako su clanovi aktivni.
    -Redovna aktivnost(minimalno 2 akcije u danu).
    -Smanjenje mg-a u chatovima(objasnjavacemo ljudima za sta koriste non-rp chatove, a za sta rp chatove).
    -Toksicnost ce biti strogo kaznjiva(suspendom, pa naredni put kick).
    -Svaki clan ce imati svoji rank i svoju namenu primer: rank grafiti team ce biti namenje za grafite i svaki clan koji ima taj rank ce raditi grafite minimalno 10 po danu izdavacu bonuse za grafite i tako za sve ostale rankove koji se trude i vredno rade i odrzavaju svoj rank.

-Pojacace se napadi na state objecte.
    -Nekada cemo organizovati neke evente za nase clanove gde ce se takmiciti za bonuse primer: grafiti team ce se takmiciti sa ljudima koji idu po getu. Ako su grafiti team bili aktivniji i ofarbali vise grafita nego ljudi koji idu po getu da robaju i ubijaju ljude dobice svako od njih bonus.

Rankovi:
    1. Suspended
    2. New Families Boy
    3. Geto Team
    4. Graffiti Team
    5. Geto Warrior
    6. Graffiti Warrior
    7. Geto Leader
    8. Graffiti Leader
    9. Turfer
    10. Families Guerrero
    11. O.G