Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59424
Players nickname
Roleks_Brusli
Suspect ID
19079
Date of violation
May 13, 2024
Time of violation
oko 21:30
Proofs
https://imgur.com/a/xzT5eGW

Dule Roleks

Player
Player
Generalna pravila 1.3 - nisam snimao dogovor sa osobom koja me je prevarila, mada imam snimak chata sa telefona. Dogovor je bio da zamenimo kuce, i da mi doplati jos 500k, zamenili smo kuce i rekao je da ceka drugara da mu da te pare koje nije imao ja sam rekao u redu i cekao sam ga. Dao mi je svoj discord pa sam ga dodao i nije mi se javljao na pozive dalje. Prvi snimak cu okaciti da imate dokaz da nije prevara da je to neko drugi na telefonu glumeo, vec da je on posto sam pisao njemu kada sam umro i jasno se vidi sve i dalje. Bice dva snimka i drugi cu samo ceo chat na telefonu.

Dule Roleks

Player
Player
slucajno nisam postavio videe, izvinjavam se na recima u trecem videu akciju koju treba gledati je od 1:33

Stefan Whitee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite POV vaseg dogovora sa osobom
Rok za dostavu 7h

Dule Roleks

Player
Player
nemam pov, kao sto sam napisao nisam snimao dogovor vec sam pokazao ceo chat gde se moze zakljuciti da pisem njemu i da je dogovor bio da razmenimo kuce i da mi da 500 hiljada u tome je problem

Dule Roleks

Player
Player
jasno se vidi da jeste on i u prvom videu govori da mu pisem poruke jer mu se ne cujem pa sam to i radio i vidite da je chat sa osobom kojom sam trebao imati dogovor koji je ponisten i prevaren sam zbog toga

Mr.Teslica

Player
Player
Lagan si brt cestitke sto si me okacio samo da kazem administraciji imam dokaz gdje lice krsi navedeno pravilo gdje zeli da mi proda kucu ispod drzavne sto je zabranjeno !!!!

Dule Roleks

Player
Player
Brate te pare su svejedno zanemarljive jer je to bila zamena kucee+500k meni

Mr.Teslica

Player
Player
brate moj sam si htjeo nisam ti ja kriv ova kuca sto sam ti je dao vrijedi ko tvoja raspitaj se kuce sa bastom u getu vrijede 500-600k sta skemo te za 100k me kacis

Status
Not open for further replies.
Top Bottom