Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32444
Players nickname
CakiBlack
Suspect ID
22940 51499
Date of violation
May 16, 2024
Time of violation
00:46
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1fByx1tXKak&pp=ygULbXVqbyBpIGhhc28%3D

CakiBlack

Player
Player
Poštovana administracije prije otprilike tjedan dana na aukciji se pojavila kuca broj 1034 koja je otišla za 113 miliona.Zasto pišem ovu žalbu je razlog da je doticni gospodin meni licno rekao da se nece bidat za tu kucu vise od 50 miliona sto dovodi do toga da covek nije verovatno imao više za ponudit no kako je teklo bidanje on je nastavio bidanje i na kraju kupio tu kucu za 113 miliona moja sumnja je da mu je na neki nacin prebacen novac sto ukazuje na kršenje pravila da bi stvar bila jos zanimljivija ta ista kuca je prebacena na vlasnika familije cartel tako da smatram da su obojica igraca prekrsila pravilo za koje se trebaju kaznit

DraganGagy

Player
Player
Poštovana administracije prije otprilike tjedan dana na aukciji se pojavila kuca broj 1034 koja je otišla za 113 miliona.Zasto pišem ovu žalbu je razlog da je doticni gospodin meni licno rekao da se nece bidat za tu kucu vise od 50 miliona sto dovodi do toga da covek nije verovatno imao više za ponudit no kako je teklo bidanje on je nastavio bidanje i na kraju kupio tu kucu za 113 miliona moja sumnja je da mu je na neki nacin prebacen novac sto ukazuje na kršenje pravila da bi stvar bila jos zanimljivija ta ista kuca je prebacena na vlasnika familije cartel tako da smatram da su obojica igraca prekrsila pravilo za koje se trebaju kaznit
Legendo moje lik ima mil vise nego sto ce ti ikad imati 🤣🤣🤣

Leon Ashbluff

Player
Player
i da jeste decko fam balans postoji i tamo nema limit

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID - 22478 ce dobiti kaznu za G.P. 1.7
ID - 51499 ce dobiti kaznu za G.P. 1.7

Status
Not open for further replies.
Top Bottom