Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Marko Novkovic

Player
Player
Me: Marko Shedow

Pol: M

Starost: 29 god

Rasa: Belac

Nacionalnost: Srbin

Mesto rođenja: Strmica

Otac: Milan

Majka: Biljana

Težina: 89kg

Visina: 185cm

Boja očiju: Smeđa

Boja kose: Crna/zuta

Tetovaže: Ruke do saka

Prednosti: Pametan, lukav, odmeren

Slabost: Agresivan

Marko Rodjen u skromnom selu, moje detinjstvo bilo je obelezeno ne samo smehom i igrom, vec i izazovima koji su mi postavljali temelje za buducnost. Od malih nogu, moja radoznalost i energija cesto su me navodili na avanture koje su cesto zavrsavale u nevolji. Dok su se druga deca igrala mirno u dvoristu, ja sam se provlacio kroz sumu, istrazujući nepoznate staze i upustajuci se u avanture koje su mojim roditeljima cesto zadavale glavobolju. Bio sam onaj mali nestaško koji je uvek imao novu ideju ili plan, cesto bez razmisljanja o posledicama. Medjutim, moj zivot je pretrpeo preokret kada sam stupio u kontakt sa vojnom akademijom. Odluka da se prijavim nije bila laka, ali osetio sam poziv da kanalisem svoju energiju i radoznalost na konstruktivan nacin. U vojsci sam pronasao strukturu, disciplinu i smisao koji su mi nedostajali u ranijem sivotu. Nakon par godina rada u Vojsci poslat sam na zadatak u drugu drzavu gde sam bio tesko ranjen, nakon oporavka sam dosao ponovo na svoj posao i uruceno mi je pismo od strane nadredjenih u tom pismu je bio samo jedan papir sa tekstom "Uzivaj u vojnoj invalidskoj penziji". Nakon toga Marko pokusava da pronadje neki posao sa vecom zaradom ali mu to ne polazi za rukom. Marko odlucuje da se upusti u kriminal poceo da radi kao uterivac dogova zbog njegovoj Vojnog iskustra i spremnosti za borbi nakon toga je zapao za oko jednom od vecih kriminalnih umova tog podzemlja, vrlo brzo dolazi do samog vrha gde dobija veliko postovanje od voditelja podzemlja i samim tim dobija i placenije zadatke i mogucnos za rukovanjem razlolikih oruzija, dobija zadatak da se resi glavnog Sefa drugog podzemlja kako bi on stupio na to mesto i poceo da vodi. Marko uspesno izvrsava zadatak gde dolazi na mesto Sefa podzemlja.

Marko Shadow vestine i umeca:

1. Marko Shadow je u stanju da ide 2v1 zbog njegovog treninga i uvjezbanosti u vojsci.

2. Marko Shadow moze da pruza prvu pomoc, skuplja oruzije i pretrazuje licu jednom rukom dok u drugoj ruci drzi Pistolj.(Ne puska)

3. Marko Shadow je kratak sa zivcima, pa ne trazi vise od jednog dobrog razloga kako bi nekog ubio.(Da se ne krsi pravilo 6.15)

4. Marko Shadow je obucen za rukovanje svim vrstama vozila u slucaju nuzde (kopnena, vazdusna i vodena vozila) i sposoban je da vozi van puta do 60kmh (Ne odnosi se na PG voznju).

5. Marko Shadow je obucen za rukovanje svim vrstama oruzja te moze da koristi Light Machine Gun i Heavy Sniper.(Pravilo dogadjaja 1.6 ce se postovati).

6. Marko Shadow mogu da pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve)

Denza Washington 🔥

Player
Player
BIOGRAFIJA ODOBRENA

Pripazite na pravilo PG

Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

3. Marko Shadow je kratak sa zivcima, pa ne trazi vise od jednog dobrog razloga kako bi nekog ubio.(Da se ne krsi pravilo 6.15)

. Marko Shadow mogu da pljackaju samo ako ima minimum tri puske na glavi (nema strah od dve)

Perk 3 i 6 ODBIJENI

Offroad mozete vozila voziti do 60kmh samo na pjescanim putevima, brda i strme litice ne mogu !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom