Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20306
Players nickname
Diaz Skank
Administrators nickname
Michael Goat
Date
May 7, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/3paLX6l

Diaz Skank

Player
Player
Ovim putem želim izraziti svoje iskreno žaljenje zbog prekršaja koji sam počinio i zbog kojeg sam dobio zabranu igranja na serveru. Shvatam važnost pridržavanja pravila zajednice i priznajem svoju odgovornost za svoje postupke.
Želim vam istaknuti da sam duboko razočaran svojim nedjelima i da shvaćam ozbiljnost situacije. Bio sam svestan posljedica svojih postupaka i želim vam izraziti svoje iskreno kajanje. Obećavam da ću se u budućnosti pridržavati pravila zajednice i doprinositi pozitivnom iskustvu svih igrača na serveru.
Molim vas da razmotrite moj apel i da mi pružite još jednu priliku da se vratim na server i doprinesem zajednici na pozitivan način. Shvatam važnost poštivanja pravila i spreman/spremna sam prihvatiti bilo kakve uvjete koje smatrate potrebnima kako bih povratio/povratila pravo igranja na serveru. I samo želim da napomenem da sada postavljam appeal iako ynam da je rok 2 dana, ali zbog neki IRL obaveza stvarno nisam bio u mogućnosti.
Unaprijed zahvaljujem na vašem vremenu i razumijevanju.

S poštovanjem,
Diaz Skank

Status
Not open for further replies.
Top Bottom