Ovim putem želim izraziti svoje iskreno žaljenje zbog prekršaja koji sam počinio i zbog kojeg sam dobio zabranu igranja na serveru. Shvatam važnost pridržavanja pravila zajednice i priznajem svoju odgovornost za svoje postupke.
Želim vam istaknuti da sam duboko razočaran svojim nedjelima i da shvaćam ozbiljnost situacije. Bio sam svestan posljedica svojih postupaka i želim vam izraziti svoje iskreno kajanje. Obećavam da ću se u budućnosti pridržavati pravila zajednice i doprinositi pozitivnom iskustvu svih igrača na serveru.
Molim vas da razmotrite moj apel i da mi pružite još jednu priliku da se vratim na server i doprinesem zajednici na pozitivan način. Shvatam važnost poštivanja pravila i spreman/spremna sam prihvatiti bilo kakve uvjete koje smatrate potrebnima kako bih povratio/povratila pravo igranja na serveru. I samo želim da napomenem da sada postavljam appeal iako ynam da je rok 2 dana, ali zbog neki IRL obaveza stvarno nisam bio u mogućnosti.
Unaprijed zahvaljujem na vašem vremenu i razumijevanju.
S poštovanjem,Želim vam istaknuti da sam duboko razočaran svojim nedjelima i da shvaćam ozbiljnost situacije. Bio sam svestan posljedica svojih postupaka i želim vam izraziti svoje iskreno kajanje. Obećavam da ću se u budućnosti pridržavati pravila zajednice i doprinositi pozitivnom iskustvu svih igrača na serveru.
Molim vas da razmotrite moj apel i da mi pružite još jednu priliku da se vratim na server i doprinesem zajednici na pozitivan način. Shvatam važnost poštivanja pravila i spreman/spremna sam prihvatiti bilo kakve uvjete koje smatrate potrebnima kako bih povratio/povratila pravo igranja na serveru. I samo želim da napomenem da sada postavljam appeal iako ynam da je rok 2 dana, ali zbog neki IRL obaveza stvarno nisam bio u mogućnosti.
Unaprijed zahvaljujem na vašem vremenu i razumijevanju.
Diaz Skank