Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jack Hennessy

Player
Player
Informacije
Vaše ime IRL Janko
Vaše godine 16
Vremenska zona GMT + 1
Prosjek online po danu po tjednu 5+ a vikend 12+
Vaš Discord drnjaa
Vaše ingame ime Jack Henessy
Vaš ID 18221

Dodatne informacije
Lider za..... Marabunta Grande

• Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
  • Od početka svojeg roleplay-a gledam ovu organizaciju kao niti jednu drugu. Od uvijek sam htio postati lider ove specoifične organizacije
  • Uvijek sam htio poboljšati RP u ovoj organizaciji kao biti aktivniji na eventima isto kao i na nekim aktivnostima kao talačka, prodavnica...
  • Imam spreman tim koji će pripremiti ljude za akcije i primpremljene taktike
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Planiram turf tim napraviti bolji nego ikad. Bit ce aktivniji nego ikad.
  • Mislio sam uvesti RP izmedju state i crime tako da kada napravi FIB raciju na nas ne bi bila AFK Free nego bi probali braniti raciju kao sto nije sada.
  • Pokazivao bih moć orgabizacije primjer: Sakupio bi ljude i stavio ih u aute i radili bi "paradu" po gradu i autoputu.
  • Napravio bih sto močniji savez izmedju bandi tako da mozemo savladati state u bilo kojem smislu
  • Tijekom Geto Patrola od state-a nabavio bih dousnika npr u FIB-u i dojavio bi mi da rade GP i onda bi ih pokusao zaustavit da to ne uspiju.

Jack Hennessy

Player
Player
Izvinjavam se ime sam krivo napiso ime ig mi je Jack Hennessy sa 2 n hvala na razumevanju

Ady Benz

Player
Player
PRIHVAĆENO
Čestitamo vam
pozvani ste na interview za leadera koji će se održati sutra (20.05.2024) sa početkom u 19h na Grand RP discord serveru!
Budite u kanalu čekaonica!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom