Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Zoran Zivkovis

Player
Player
Informacije 1.Vase Ime U RL Lazar 2.Vase Godine 13 3.Vremenska Zona GMT+1 4.Prosecna Aktivnost Tokom Dana 8-9h na dan 5.Vas Discord laki0993 6.Vase Ingame Ime Zoran Zivkovic 7.Vas ID 56947 Dodatne Informacije 1.Lider Za Marabunta Grande 2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem): 2.1 Mislim Da Bih Bio Odlicam Vodja Crime Organizacija Za Nove Clanove Koje Dodju Ja Bih ih Naucio im Aktivnostima koje treba da rade Zato Sto sam bio u dosta crime Organizacija. 2.2 Ja bih ih Naucio Da Postuju Hc Da Znaju Red I Disciprinu U Organizaciji Ja Bih Kaznjavo Svako ko se nebude ponasaopo pravilima Crime Organizacija Bice Adekvatno Kaznjen Ali U Krajnjem Slucaju Bice Kickovan ili Ce Biti Opomenut Ili Suspendan Ali Pravila se nesmeju krsiti da bih svi bli slozeni kao prava Crime Organizacija. 2.3 Moramo Se Svi Ponasati Kao Jedna Porodica Pomagati jedni drugima i svi ucestvovali na nekim pod aktivnosti crime organizacije. 3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. 3.1 Voleo Bih Da Bude Savez Organizacija da se sastaju clanovi tih organizacija da postuju jedne druge kako god da su neprijatelji nekada se mora pregovarati da Boss-ovi mogu da pricaju jedni sa drugima bez svadje bez ubijanje jedni druge Crime Orgabizacije Imaju Vise Sanse Za Uspeh Protiv Zakona ili za uspeh svojih organizacija.Ja bih Napravio Da Marabunta Grande bude Najbolja Medju Role-Play Razine. Rankovi: 1. Pred Izbacivanje 2.Suspend 48h 3.Suspend 24h 4.Geng Soldier 5.Geng Soldier II 6.Gangster 7.Grafitero I 8.Grafitero II 9.Grafit Team Lider 10. O.G 11. Gang Inspection 12. Zamenik Boss 13.Boss

Ady Benz

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO
Razlog:
Nepravilan format​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom