Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mr.Teslica

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Adnan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 4 + sati
5. Vaš Discord: teslica1
6. Vaše ingame ime: Tesla Moncler
7. Vaš ID: 19079

Dodatne informacije

1. Lider za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- 1 Razlog zato sto zelim da bude neka ekipa koja ce biti uvjek tu koju ostale kriminalne skupine mogu racunati i zelimo biti medju prvoj kriminalnoj skupini u Los Santosu
- 2 Razlog zato sto vjerujem da bih bio dobar Lider i primjer ostalima Dijelio bi bonuse poslije uspjesnih Akcija i nagradjivao članove organizacije kada bi se bas potrudili na toj akciji
- 3 Razlog Pomagao bih prijateljima koji su tu i zelio bih da budemo po pitanju aktivnosti i kulturnosti najbolji znaci da ne budemo neki nadrkani konstantno neaktivni i ono najbitnije Kulturni i Jaki

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Ja bi kao Lider The Families organizacije bio aktivan i kulturan volio bih biti lider da postujemo pravila ovog grada da poboljsamo roleplay na serveru i da zabavimo nekako server imam dosta prijatelja koji bi kod mene u organizaciji bili aktivni i zabavni i primjerni. Vjerujem da je serveru potrebno jos kriminalni skupina ili Državni skupina koji bi pravili bolji roleplay i gradili bolji server uz dobre ljude. Vjerujem u ljude ako se bas neko potrudi kod mene zasluzice sto je zasluzno i na akcijama cemo se truditi da manje krsimo navedena pravila Organizacija,Servera itd.

Rankovi u Organizaciji:

1 - Suspenzija
2 - Newbie
3 - Hustler
4 - Shooter
5 - Ghetto Cleaner
6 - Grafiti Team
7 - Grafiti Team Leader
8 - Ghetto Comander
9 - Turfer
10 - O.G
11 - Caporegime