Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Teo Elkhabib

Alhabib🔥
Player
Joined
Jun 16, 2022
Messages
819
Informacije



Vaše ime u RL:Slavko







2.Vaše Godine:16







3. Vremenska zona: GMT+1







4. Prosječna aktivnost na dan: 8 do 10 sati







5. Vaš Diskord: triwodo2







6. Vaše Ingame ime:Teo Alhabib







7. Vaš ID:18441







Dodatne Informacije



Leader za Marabunta Grande







==== 2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? ====






  • Imam dosta iskustva u ilegalnim organizacijama. Bio sam u bandama otkako sam se pridružio serveru pre više od godinu dana. Bio sam imenovan za vrhovnu komandu u raznim bandama. Takođe sam rukovodio Bloods Gang i Ballas Gang kao zamenik (pod imenom Pota Reyli i Noksi Reyi).









  • Moć i kontrola: Neki pojedinci mogu tražiti liderske pozicije u bandama poput Marabunte jer ih privlače moć i kontrola koja dolazi sa tim. Biti vođa im omogućava da donose važne odluke, utiču na druge i vrše autoritet unutar bande. Ova želja za moći i kontrolom može biti privlačna pojedincima koji žude za osećanjem dominacije i autoriteta.









  • Finansijska dobit: Vođe bandi često imaju pristup raznim kriminalnim aktivnostima, kao što su trgovina drogom, iznuda ili druga nezakonita preduzeća. Izgledi za značajnu finansijsku dobit mogu biti značajan motivacioni faktor za pojedince koji su vođeni materijalnim bogatstvom. Vođenje bande poput Marabunte može pružiti prilike za finansijski prosperitet kroz ilegalne aktivnosti, što može biti primamljivo za one koji traže novčanu nagradu.









  • Osećaj pripadnosti i identiteta: Neki pojedinci se mogu pridružiti bandama jer traže osećaj pripadnosti i identiteta. Možda dolaze iz nepovoljnog okruženja ili se osećaju marginalizovano od strane društva, a pridruživanje bandi može im pružiti sistem podrške i osećaj svrhe. Postati vođa unutar bande može dodatno učvrstiti njihovu poziciju i poboljšati njihov osećaj pripadnosti, kao i njihovu reputaciju unutar bande i njihove lokalne zajednice.








==== 3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. ====






  • Poboljšanje nivoa igranja uloga unutar organizacije može biti naporan poduhvat koji poboljšava angažovanje, kreativnost i saradnju među članovima. Evo nekoliko predloga da to postignem:





  • Sigurno za početak bi primao starije, odgovorne i zrele ljude koji znaju i pravila Ghetta, pravila grada, pa tako i sama RolePlay pravila da bi se failovi sveli na minimum minimuma.





  • Trebalo bi detaljnije ispitati ljude koji se žele zaposliti i nikome ni pod razno dati da ispituje ljude. Ljude bi ispitivali sami Leader i Co-Leader i pod zamenik jer će oni imati pristup pozivanja u organizaciju i nitko više da se nebi dogodilo da manji rankovi mogu pozivati ljude u gang i davat rankove bez detaljnog ispitivanja.





  • Nebi se kao pre trebalo ispitivati samo ona najosnovnija Ghetto Pravila, nego po mome mišljenju i ona koja nisu osnovna jer ipak pravila su pravila i moraju se znati ako želiš bolji RP. Uvijek sam ovdje da pomognem tko god me traži da mu dam neki savjet ili slično što se tiče same organizacije. Smatram da sam fer i korektan čovjek prije svega i da samim tim mogu pridoneti organizaciji i pomoći ljudima.





  • Smatram da je RolePlay jedan od najvažnijih faktora vođenja kriminalne organizacije.





  • Svako bi imao pravo na svoje mišljenje te bi ga se poslušao.





  • Svi članovi bi bili dužni raditi kao organizacija te ne bi bilo iznimka, samim time bi povećali međusobnu komunikaciju i odnose među članovima.Toksicnost bi se strogo kaznjavala jer to ne tolerirasano.





  • Uveo bi dnevne akcije i obuke za nove ljude koji dolaze u gang, obuka sto se tice grafita, prikupljanja turf profita i robanja, smatram da bi to nove ljude jako zajneresovalo.







  • Uveo bih sto vise pucnjave u getu, te bi svaki član Marabunte morao morao biti dio organizacije, sto znaci da bi morali bit na eventima aktivni ukoliko nezele da im se daju upozorenja.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom