Dragi Mujo i Abrahame igrac ID 2318 masovno krsi pravila i ne prodje dva dana da ne dobije novu kaznu. Kako sa maina ID 2318 tako i sa twinka 17k ID.
Samo na forumu ima preko 24 zalbe odnosno kazne neke od njih saljem u nastavku.
Ingame sigurno ima preko 60 kazni jer je poznat po tome da krsi P.D 1.3 Zabranjen je ulazak u područje događaja prije početka događaja. | Zatvor 120 min i samo na tom pravilu ima minimalno 50 kazni van foruma.
Dobio ih je direktno ingame od strane admina.
Pravila krsi i na svom twink nalogu ID 17k ne znam tacan ID medjutim vi to mozete provjeriti i vidjeti da masovno krsi pravila i na tom accountu.
Zamolio bih vas da ga kaznite jer decko nema granicu u krsenju pravila i opasno steti igračima, eventima, porodicama krseci konstantno jedna te ista pravila. Od P.D 1.3, do G.P 3.1/3.2 pa dalje.
Siguran sam da sve ukupno imate preko 60 do 80 kazni sto ja mislim da je i vise nego dovoljno za blacklistu na oba accounta main i twink.
Molim vas da nam pomognete da se konacno rijesimo ovog igraca mass rule breakera jer nije moralno niti normalno da neko ovoliko krši pravila i da ne dobije perma ban za to.
Hvala puno cijenjeni Mujo i Abrahame na razmatranju moje zalbe.
Samo na forumu ima preko 24 zalbe odnosno kazne neke od njih saljem u nastavku.
Ingame sigurno ima preko 60 kazni jer je poznat po tome da krsi P.D 1.3 Zabranjen je ulazak u područje događaja prije početka događaja. | Zatvor 120 min i samo na tom pravilu ima minimalno 50 kazni van foruma.
Dobio ih je direktno ingame od strane admina.
Approved - NonRP & PG | 8987,4820,1004,10934,9601,9658,2318
Ne znam kakva je ovo pljacka stali na sred ceste kao sto se vidi na snimku, zablokirali ceo put jos + rade PG gde se vidi na snimku kako su skroz desna kola na srednjim kolima, prica lik ruke na oci ruke na usi cisto glupiranje, jos je 9601 izgovara ajde da ti nebi u bulju ovo ono + 2 snimak gde...
gta5grand.com
Approved - CL | 2318 i 33866
Vrsili smo patrolu po bazi i zatim su 2 igraca uradila LTA kad su uhvaceni
gta5grand.com
Approved - VDM I 16181
Kao sto se vidi na pov-u. Moj prijatelj i ja smo bili na eventu (slucaj je vredan), molim vas pogledajte pov, i resite ovo.
gta5grand.com
Approved - RDM | 2318
Malo se teze vidi id ali ako se smanji kontrast moze da se vidi malo je spor net uploada se hvala unapred.
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | Poison
nisu dali uslov vec su dali samo 5 sekundi. 3 su pucala ni jedan nije brojao kako treba.
gta5grand.com
Approved - povlacim.
razlikujes li reduxe ? Redux je isti samo je nebo promjenjeno,a nebo nema veze.Nebo je custom stavljeno.
gta5grand.com
Approved - GP 3.1, MG | 2318
Sve je evidentno na videu. Momak prica OOC i vrijedja usporedno.
gta5grand.com
Approved - Possible cheat I 0000
samo zelim da vidim pov. off-topic da se kazni. hvala
gta5grand.com
Rejected - G.P 4.1 | 8049 , 9980 , 10676 , 27606
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I 2318
Sve se cuje na povu. Prica mi da imam autizam.... Ja bih za ovo ban 7 dana da se ohladi malo i da skapira koju tezinu ta rec nosi, ne daj boze da je njegov neko blizak takav...
gta5grand.com
Pravila krsi i na svom twink nalogu ID 17k ne znam tacan ID medjutim vi to mozete provjeriti i vidjeti da masovno krsi pravila i na tom accountu.
Zamolio bih vas da ga kaznite jer decko nema granicu u krsenju pravila i opasno steti igračima, eventima, porodicama krseci konstantno jedna te ista pravila. Od P.D 1.3, do G.P 3.1/3.2 pa dalje.
Siguran sam da sve ukupno imate preko 60 do 80 kazni sto ja mislim da je i vise nego dovoljno za blacklistu na oba accounta main i twink.
Molim vas da nam pomognete da se konacno rijesimo ovog igraca mass rule breakera jer nije moralno niti normalno da neko ovoliko krši pravila i da ne dobije perma ban za to.
Hvala puno cijenjeni Mujo i Abrahame na razmatranju moje zalbe.