Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46429
Players nickname
DRBRICKS SERBIA
Administrators nickname
Leon Zaza
Date
May 11, 2024
Time
10:43
Proofs
https://imgur.com/a/KG7UKDf

Dr.Briks 0

Player
Player
Postovani
Obracam vam se povodom problema koji imam prvi put na vasem serveru posle pune dve godine koliko vec igram sa svojim sinom RP koji me je odusevio od kada mi je klinac pokazao na Yt Mudju i njegovog oca.kupio sam nam obojici po komp i uveo najbrzu trnutnu optiku za net. Sinoc kada sam hteo da udjem u RP video sam da sam banovan iako nisam igrao par dana. Mojs sin je pre mene dobio zabranu zbog g.p1.1 i kasnije ste ga odblokirali i uzeli mu 6 miliona ali sam hteo da vam kazem da mi zajedno igramo na istom ruteru to jest na istoj ip adresi i da sam ja realni igrac a ne neki duplikat igraca {acc je moj a ne twinky mog sina} i ako zelite da se uverite mozete me pozvati putem video poziva na viber na broj +381677087119 Marko. Samo jedan put sam ulazio preko njegovog kompa na svoj acc jer mi je bila crkla graficka kartica,sada sam kupio novu i vise nemam ni razloga ni potrebe da koristim njegov kompjuter i nisam ni pomislio da bi to moglo da mi napravi toliko veliki problem.
Unapred se zahvaljujem na vasem trudu i vremenu i obostranom zadovoljstvu nasim druzenjem.
Hvala

sto se tice ID ne znam ga i nemam pristup da bih video ali eto saljem vam i moj Gmail [email protected]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom