Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47752
Players nickname
Dominic_Diesel
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
May 18, 2024
Time
6:37AM
Proofs
https://files.fm/u/u4u8f6npb6

Dominic Diesel

Player
Player
Joined
Sep 3, 2023
Messages
8
Dobro jutro, veče, kako kome! Pišem vam zato što se desio jedan veliki nesporazum i najverovatnije mala nesreća.

16.05.2024 Moj glavni akaunt Dominic Diesel ID:47752 je bio Pending Banovan na 60 dana, razlog G.P. 1.1 i 1.4. Ali pritom toga je isto moj brat [U realnosti] je dobio ban za 1.4 [Twink].

Njegov acc je kristijan benjamin [ID: 52667], on je dobio ban bez ikakvog razloga, pisao je žalbu ali je nije lepo objasnio. Njegov akaunt kristijan benjamin je njegov main akaunt, najverovatnije ste pomešali jer je moj brat tokom 2023 godine bio ovde u Srbiji kod mene u istoj kući, kompjuteri su nam bili jedno pored drugo i igrali smo zajedno u vašem gradu. Imali smo istu IP Adresu tada, međudim nakon nekoliko nedelja je otputovao nazad za Austriju, Wien. Gde je bila njegova druga IP Adresa jer on tamo živi.

Moja pretpostavka je da je njegov akaunt bio učitan kao moj treći twink, imam samo jedan twink I glavni nalog. Nije mi bitno šta će se desiti mom twinku niti mom glavnom akauntu, ali moj brat ne zaslužuje ovo. Aktivno je bio u gradu i stekao svašta, prihvata moneywipe, ja pišem ovu žalbu jer on nije toliko dobar sa forumima i kompjuterima. Molim vas razmotrite da mu date unban, nadam se da ćete razmotriti I dati mu još jednu šansu.
Nismo mislili da bih bio toliko veliki problem to što nismo napomenuli da on ne stanuje u Srbiji već u Austriji, pritom čime se IP Adresa zeznula. Jer je akaunt pravljen u Srbiji dok je bio na odmoru ovde.

Uglavnom, brat mi je greškom banovan. Glavni acc sa ID: 52667 mu je progrešno banovan kao twink iako je to zapravo njegov glavni akaunt, molim vas popravite to, najverovatnije se upetljalo jer je bio na mojoj IP Adresi dok je stanovao ovde. Izvinjavamo se što nismo rekli unapred za to, neće se ponoviti I nadam se da će se sve popraviti, izvinjavam se unapred ako je napisana žalba bila malo nepismena, pišem ovo u 6:37 Ujutro haha.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom