Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of The Ballas Gang | Lucca Doll

Rejected
Status
Not open for further replies.

Luka.

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:Luka
2. Vaše godine:20
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4-8 vikendom po ceo dan
5. Vaš Discord:lule233
6. Vaše ingame ime:Lucca Doll
7. Vaš ID:53052

Dodatne informacije

1. Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

Zato sto smatram da sam zreo da budem lider organizacije,imam dosta iskustva kao lider kao i u kriminalu,i malo sam ozbiljni od proslih lidera.Zelim da budem lider jer sam sposoban da vodim ljude na evente i tako dalje,sposoban sam da izdrzim sav teret kao i svaki lider do sad.
Imam ljude koji su ozbiljni i kulturni kako da idemo na akcije,evente itd i da mi pomazu oko svega toga.Jako sam smiren i mogu sve da saslusam i da pomognem,svako ima svoje misljenje i to postujem tako da znam da nece biti ljudi koji prave probleme i koj su toxic.

3
.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
:
Moj savet je da pomazemo jednim drugima i da svako iznosi svoje misljenje kako bi dostigli neke ciljeve u organiziaciji.
Svaki veci rank ima da se postuje a i starije,no ne kazem da veci rank moze previse da se opusta i da naredjuje sve,treba da bude smiren i da lepo kaze kako sta.Svako ima da bude ispostovan i da se lepo provede i druzi kod nas u organizaciji,imam ekipu spremnu kako za turf kako i za sve ostalo.

Rankovi:

1. Suspend
2. New Boy
3. Dealer
4. Warior
5. Shota
6. Grafit team
7. Grafit team lider
8. Corner Boss
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer.