Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49579
Players nickname
Pinki_Pluxury
Administrators nickname
Carlos Malchiny
Date
May 15, 2024
Time
8:32
Proofs
Nemam

Pinky Cappone

Player
Player
Prvo odmah da se izvinim. Ovako ide cela prica ja sam video da mi neki lik iz familije trazi auto ja mu donesem auto i on stavlja maske u gepek ja vidim da su to neke jeftine i uzmem sve i kao krenem da ga palim da mu nisam ja uzeo (sve jedno ako mu je toliko bilo do maski dao bi mu tih 200k koliko vec vrede)E sad dalje sta se desava ja odem na neku pauzu i udjem opet u grand i meni pise da sam blokiran na 60 dana.Ja u soku gledam i vidim da je prihvacena zalba na mene. E sad ovim putem bi se opet izvinio clanu te familije i Administraciji servera jer nisam znao da se toliko ozbiljno shvata ta kradja. Obecavam da necu vise sigurno ponavljati ovakve stvari iz ocitih razloga, kajem se za svoja dela i prihvatam cinjenicu da sam kriv i da sam prekrsio pravilo servera ali bi vas zamolio za drugu sansu jer sam stvarno aktivan na grandu i trudio sam se jako oko tog accounta. Hvala na izdvojenom vremenu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom