Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogresna odluka Admina I Stefan Whitee

Status
Not open for further replies.
Your ID
49474
Players nickname
Don Pacino
Administrators nickname
Stefan Whitee
Date
May 18, 2024
Time
15:45
Proofs
https://youtu.be/g9YxFFP5qdA?si=qXkOuA13nY5XX6RJ

TeddyM3

Player
Player
Poštovana, ADMINISTRACIJO

Pišem Vam u vezi sa odlukom koju je doneo administrator Stefan Whitee u vezi sa pravilom GP 6.15. Smatram da je ova odluka bila pogrešna i želeo bih da je preispitate.

Pre nego što detaljno izložim svoj slučaj, želeo bih da naglasim da u potpunosti poštujem rad administratora i shvatam da njihove odluke često nisu jednostavne. Međutim, u ovom slučaju verujem da je došlo do greške koja je nepravedno uticala na mene i mog prijatelja.

Subota 18.05.2024, moj prijatelj i ja smo dobili WARN zbog GP 6.15. Smatram da naše ponašanje nije prekršilo pravilo GP 6.15 jer Jer smo im brojali 5 sekundi.

Želim da se žalim na odluku administratora Stefana Whitea o dodeli WARN-a prema pravilu GP 6.15. Smatram da nisam prekršio/la ovo pravilo i molim vas da preispitate odluku i uklonite WARN. Takođe, moj prijatelj David Diego ID:29762 je takođe nepravedno kažnjen iz istih razloga.

Dokazi:

Unapred zahvalan na razumevanju i nadam se da ćete preispitati ovu odluku kako bi se osigurala pravednost za sve korisnike.

Srdačan pozdrav,

Don Pacino ID:49474

DISCORD : _drsexy.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom