Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Urke Crow

Player
Player
Joined
Jul 17, 2023
Messages
33
Ime: Urke London

Pol: Muski

Starost: 40 godina

Rasa: Bela

Nacionalnost: Brazilijanac

Mesto rođenja: Favela

Otac: Stefan London

Majka: Zorica London

Težina: 127KG

Visina: 224CM

Boja očiju: Braon.

Boja kose: Crna.

Tetovaže: Ruke,grudima i nogama.

Prednosti: Dobar-pucac,Snalazljiv,Lukav,Dobar-vozac.

Slabost: Lako se iznarviram,Tanki zivci,Ne mnogo dobar sluh.


Životna priča:
Zovem se Urke. Moj životni put, od detinjstva do 40. godine, bio je ispunjen neizvesnošću, opasnostima i stalnom borbom za opstanak. Odrastao sam u jednom od najopasnijih delova grada koja se zove favela, gde su nasilje, siromaštvo i kriminal bili deo svakodnevice. Priča o mom životu nije laka, ali je istinita i prikazuje stvarnost mnogih koji su odrasli u sličnim okolnostima.

Sve je počelo kada sam imao 10 godina. Tada sam prvi put shvatio šta znači živeti u getu. Moj otac je bio alkoholičar koji je često bio nasilan, a majka je radila po ceo dan kako bi nas prehranila. Ulice su postale moj drugi dom. Bez nadzora i vođstva, ubrzo sam postao deo bande. Tamo sam naučio osnovne veštine preživljavanja - krađa, provala i prevara.

Sa 12 godina, prvi put sam učestvovao u provali. Banda i ja smo upali u lokalnu prodavnicu. Srce mi je lupalo, ali adrenalin je bio jači od straha. Nismo se obogatili, ali smo dobili dovoljno da preživimo nekoliko dana. Ovaj uspeh otvorio je vrata većim i opasnijim poduhvatima.

Kako su godine prolazile, postajao sam sve dublje uvučen u kriminal. Počeo sam da prodajem drogu. U početku su to bile male količine, ali s vremenom sam postao jedan od glavnih dilera u naselju. Droga je donosila novac, ali i opasnost. Uvek je postojao rizik od hapšenja ili sukoba sa konkurentskim bandama. Srećom, uvek sam bio korak ispred.

Prodaja oružja bila je sledeća faza mog kriminalnog života. Ljudi su tražili zaštitu, a ja sam znao kako da je obezbedim. Nije bilo lako, ali brzo sam shvatio da je oružje unosan posao. Svaka prodaja bila je rizik, ali i prilika za zaradu. Ubrzo sam izgradio mrežu kontakata koja mi je omogućila stabilan priliv novca.

U mojim kasnim dvadesetim, život u getu postajao je sve teži. Pritisak policije i rivalskih bandi bio je konstantan. Bio sam umoran, ali izlaz nisam video. Jedan od najgorih trenutaka bio je kada su me uhvatili dok sam provaljivao u jednu kuću. Završio sam u zatvoru na nekoliko godina. Tamo sam imao vremena da razmislim o svom životu, ali nisam video način da se izvučem iz tog začaranog kruga.

Nakon izlaska iz zatvora, vratio sam se starim navikama. Bilo je teško naći posao, a kriminal je bio jedino što sam znao. U tridesetim, nastavio sam sa prodajom droge i oružja, ali sada sam bio oprezniji. Naučio sam kako da izbegavam zamke i kako da se zaštitim od neprijatelja. Život nije bio lak, ali sam znao kako da preživim.





Ishodi:
1-Urke moze dizati sa revolverom ili tejzetom.
2-Urke moze voziti auto offroad 50kmh max.
3-Urke moze Pretrazivati sa bilo koje strane.
4-Urke moze pretrazivati lice sa revolverom u ruci.
5-Urke moze ici 2 na 1 u bilo kom trenutku zbog njgovog dobrog rukovanja sa oruzijem.
 

Denza Washington 🔥

Player
Player
Joined
May 16, 2023
Messages
2,091
BIOGRAFIJA ODOBRENA

Pripazite na pravilo PG

Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom