Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Matke Ackerman
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 22, 2022
Time of violation
22:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=HXixK2fW59U&ab_channel=MATKE

Matke Magluta

Player
Player
Vlada na money runnu koristi nedozvoljen krov.
Ja se stvarno izvinjavam sto nisam uspeo da snimim zvuk ali imam problem da kada mi se izvuku slusalice u sred snimanja ne snima vise zvuk.

Petrich

Player
Player
Ti si brate moj postao kao neka baba. Bez ikakve uvrijede! Al ja vjerujem, tacnije ubjedjen sam da ti treba da ides da radis u LifeInvader.
Igraj bre igricu malo za promjenu vise vremena provodis ovdje. Pljuvajte sad po mom komentaru do mile volje nema veze nit mi je vazno. Al me bas zanima koji je tvoj problem, sta tebe cini toliko ogorcenim, povrijedjenim, sta te muci, sta ti se desilo i koji ti je generalno! Sta hoces ti, dal si ikad to sebe pitao?

Petrich

Player
Player
Brate, naucis jedne, drugi pogrijese, naucis druge pa pogrijese treci. O pravilima ni ti nemas sta da pricas jer koliko god da ih znas krsis ih svaki dan i svaki dan si u demorganu kao inventar. Sta je i tebi bre? Sto ne uzmes i igras jebo te, sjeti se ideja i prica sto smo imali dok smo bili u NG! Tada si bio mnogo normalniji majke mi, van svake od ovih tema me zanima sta ti se desilo, dal si se uvukao medju pogresnu ekipu ili nesto ne znam/ Meni ovo sto vi radite ne lici na mafijase, kriminalce, gangstere vec na (bez ikakve uvrijede)probisvjete bez cilja.

Petrich

Player
Player
Evo ti Mike Lovell, koji ti problem imas? Volio bih da znam i ako cisto sumnjam da i ti sam znas al to su detalji. Ako volis da se reklamiras onda bar probaj to sa nekim stilom i bar pokusaj da to bude nesto pametno. Ne treba sad ne znam koliko pametno da bude al se eto bar malo potrudi da nije uvijek copy/paste ili da bar napises nesto sto nisi cuo da je neko negdje mozda pomenuo. Smisli bar jednu prostoprosirenu recenicu pa i uciteljica ponosna da ti bude.

Don Kolar

Player
Player
A dosli ste snimili sta ste trazili i otisli niko nije ni bio na kraju na banci a toliko vam je do rp i ne znam cega sve. Tocno ono sto pricamo tebi je stalo samo da nas skines a te price rp i nesto ne leze posto na nas se niko nije bunio osim tebe i tvoje ekipe
Naravno onaj dan sa zatvaranjem biznisa eto nasla se luda glava i gledala krivi spisak.
Neki od nas se trude po 13 h dnevno za napredak vlade sistema pravosuda i svega pricas da primamo nove ljude s visokim id
Pa da primamo svako ima sansu i zato su greske tu ali naucit ce. I nije lako uz svo provociranje pojedinaca. Manje zabadat nos vise pomoc bilo bi super.Svaki dan ali svaki pred vladu i derat se da smo picke to je RP? Ja to jos nisam vidio da se dogada.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom