Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP |Korumpirana Biografija |Zizi Cartier |29644

Rejected
Status
Not open for further replies.

Zizi cartier

Player
Player
Joined
Mar 28, 2024
Messages
10
Organizacija: SAHP

Ime: Zizi Cartier
Pol:Muski
Starost: 27 godina
Rasa: Bela
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja:Losantos (Paleto bay)
Otac: Laurent Cartier
Majka: Maria Cartier
Pol: Muški
Težina: 85kg
Visina: 185cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: crna
Prednosti: Pravedan, vredan, radan, uporan
Slabost: Povremeno impulisvno reaguje isprovociran od strane kriminalaca, NE PODNOSI NEPRAVDU.



Zizi Cartijer rođen je 1968. godine u malom selu u blizini Losantosa. Njegovi roditelji, Laurent i Marie, bili su skromni radnici – otac je radio kao ribar, dok je majka bila čistačica. Već od malih nogu, Zizi je pokazivao sklonost ka snalažljivosti i lukavstvu, koristeći svoj šarm i inteligenciju da bi dobijao ono što želi.

Kao tinejdžer, Zizi je bio član lokalne bande mladih delikvenata. Počeo je sa sitnim krađama i vandalizmom, ali njegova ambicija je brzo rasla. U svojim ranim dvadesetim godinama, već je bio poznat u lokalnim kriminalnim krugovima kao neko ko zna kako da izbegne policiju i kako da "posao" obavi diskretno. Njegova reputacija ga je učinila idealnim kandidatom za regrutaciju u policiju.

Kada je Zizi imao 22 godine, dogodila se tragedija koja je zauvek promenila njegov život. Njegov mlađi brat, Pierre, koji je imao samo 18 godina, bio je ubijen u okršaju sa lokalnom bandom. Pierre je bio nevina žrtva, uhvaćen u unakrsnoj vatri dok je šetao kroz naselje. Zizi je bio skrhan bolom i besom, osećajući da je pravda izostala.

Sa 25 godina, Zizi je odlučio da promeni tok svoje karijere. Prijavio se na konkurs za policajca, videvši u tom potezu priliku da se dodatno obogati. Njegovo poznavanje kriminalnog miljea i ulica Losantosa ga je učinilo vrednim regrutom za policijske snage. Ubrzo je postao deo specijalne jedinice za borbu protiv organizovanog kriminala.

Zizi je ubrzo shvatio da može koristiti svoj položaj za ličnu korist. Gubitak brata ga je duboko pogodio, a osećaj nepravde i bes prema sistemu ga je učinio ranjivim na korupciju. Počeo je sa sitnim uslugama za lokalne kriminalce, poput "slučajnog" ignorisanja određenih aktivnosti i davanja saveta kako da izbegnu hapšenje. Njegov apetit za moć i novac se povećavao. S vremenom, Zizi je počeo da uzima mito u zamenu za zaštitu kriminalnih poslova, uključujući trgovinu drogom i ljudima.

Ishodi:

Zizi moze da uzme mito do 100k $ i tražiti lice da preda oružje, municiju i drogu
Zizi moze bilo kome ocistiti dosije , skinuti sa potjernice i da pusti osumnjičene na slobodu
Zizi moze da nosi i druge maske,odela i opremu na svojim radnim zadacima sem propisane Departmentom.
Zizi moze koristiti oruzje ili predmet bilo kakvih oznaka,legalno i ilegalno(heavy sniper,machine gun,kratku sacmaricu i sve sacmarice i sva oruzja),na duznosti i van nje
Zizi je u stanju uvek da se bori 2vs1 zbog njegovog treninga i uvezbanosti
Zizi moze da podize oruzije sa poda, veze,vuce,lijeci i penje uz merdevine i stavlja u auto sa pistoljem ili tezerom u ruci(ne puskom)
 
Last edited:

Denza Washington 🔥

Leader
Leader
Joined
May 16, 2023
Messages
1,912
ODBIJENO

Biografija sadrži više perkova u jednom perku

Zizi moze da nosi i druge maske,odela i opremu na svojim radnim zadacima sem propisane Departmentom

Iznad prekriženi perk krši pravila servera

Prijavite se ponovo za 7 dana
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom