Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55723
Players nickname
Valter Beli
Suspect ID
40514
Date of violation
May 20, 2024
Time of violation
17:26
Proofs
https://youtu.be/8lVJeZoVHBo

Valter_Beli

Player
Player
Dosli na global kolege iz FIBa. Sve vreme baituje i gazi, u slucaju da je neophodno, dostavicu vam klip od 7 minuta cele situacije.

A

Ahmed Radetinac

Guest
Guest
Trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Video je postavljen na private. Stavite na public

Rok 16h​

Trle Limeni

Player
Player
Stvarno što blokirate put pa kačite za vdm jer drugačije i ne možete vidi se da se okupljate oko auta da vidite tablice + pa da vidite da je moj da napišete kaznu preko g-informacije o vozilu- i vidite tablice i još mg-ate imam dokaz kako govorite da ste dobili naredbu da hapsi te svakog iz ovog fama +sahp mi je kikao druga jer ste videli da je u ovoj familiji pa je dobio bl iz sahp+ 6.15 po meni na kraju jer je opucao kad sam krenuo bežati bez ikakvog upozorenja pogledajte bolje

Valter_Beli

Player
Player
Stvarno što blokirate put pa kačite za vdm jer drugačije i ne možete vidi se da se okupljate oko auta da vidite tablice + pa da vidite da je moj da napišete kaznu preko g-informacije o vozilu- i vidite tablice i još mg-ate imam dokaz kako govorite da ste dobili naredbu da hapsi te svakog iz ovog fama +sahp mi je kikao druga jer ste videli da je u ovoj familiji pa je dobio bl iz sahp+ 6.15 po meni na kraju jer je opucao kad sam krenuo bežati bez ikakvog upozorenja pogledajte bolje
Ako imas neku zalbu, slobodno prijavi. Najnormalnije smo pricali sa tvojim nadredjenim, a vi ste cackali i smarali okolo kao muve.

Trle Limeni

Player
Player
Dobro muvo što MG-aš jer i tako na ispitivanju za fib moraju znati MG-at ko vi

A

Ahmed Radetinac

Guest
Guest
Odbijeno

POV je editovan i samim tim nije validan kao dokaz.

Hvala na razumijevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom