Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

dadomrkela

Player
Player
Joined
Oct 25, 2021
Messages
67
Ime:Dado Mrkela
Pol:Muski
Starost:45
Rasa:Belac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Los Santos
Otac:Aleksandar Mrkela
Majka:Violeta Mrkela
Pol:Muski
Težina:91
Visina:193
Boja očiju:Crna
Boja kose:Crna
Tetovaže:po celom telu
Prednosti: jak, snalazljiv, oprezan kad treba, hrabar, snalazljivost sa oruzjem
Slabost:Siromastvo



Dado Mrkela, poznat po svojoj kriminalnoj prošlosti, rođen je u Sandy Shores, malom mestu koje nije ni po čemu izuzetno osim po broju kriminalnih radnji koje se tamo odvijaju. Sa samo 16 godina, Dado se preselio u Los Santos, grad poznat po svojim svetlima i luksuzu, ali i po visokom nivou kriminala. Dado se brzo uklopio u mračnu stranu grada, privučen svetlucavim obećanjima lakog novca i uzbudljivim životom.

Njegov život u Los Santosu bio je sve samo ne običan. Dado je ubrzo postao poznat po svojoj umešanosti u krijumčarenje droge. Koristeći svoj šarm i veštine, brzo je uspostavio kontakte sa moćnim kriminalnim organizacijama i postao važan igrač u krijumčarskim poslovima. Njegove operacije su se protezale od malih uličnih prodaja do velikih pošiljki droge koje su prelazile granice.

Lepa lica i privlačne devojke bile su često prisutne u njegovom životu. Dado je voleo da se okruži lepim ženama, što je dodatno povećavalo njegov status i ugled među kriminalcima. Međutim, ovaj luksuzni život imao je svoju cenu. Dado je često bio meta policijskih istraga i racija. Njegovo ime bilo je dobro poznato lokalnim vlastima, a njegovi ilegalni poslovi su ga često dovodili na ivicu opstanka.

Osim što je krijumčario drogu, Dado je bio poznat i po svojoj sklonosti ka nasilju. Njegovo ime je često povezivano sa pucnjavama i obračunima u podzemlju Los Santosa. Nosio je vatreno oružje i nije se libio da ga koristi. Mnogi su strahovali od njegove nepredvidive prirode i nasilnih sklonosti.

Dado je bio hapšen više puta i proveo je značajan deo svog života iza rešetaka. Njegov kriminalni dosije broji na desetine optužbi, uključujući krijumčarenje droge, nelegalno posedovanje oružja, napad, pa čak i pokušaj ubistva. Svaki boravak u zatvoru bio je kratak predah u njegovom turbulentnom životu, jer bi se po izlasku brzo vraćao svojim starim navikama i poslovima.

Uprkos svim problemima sa zakonom, Dado je ostao nepokolebljiv u svojoj kriminalnoj karijeri. Njegova priča je primer kako se neko može duboko ukoreniti u kriminalni svet i koliko je teško izaći iz njega jednom kada se uvuče. Dado Mrkela je živi dokaz da put kriminala donosi mnogo uzbuđenja i bogatstva, ali i ogromne rizike i stalnu pretnju od zatvora ili još goreg ishoda.

Ishodi:

1) Dado moze da rukuje oruzijem visokog kalibra.(Heavy sniper, heavy shotgun i light machine gun.)
2) Dado moze voziti sportsko auto do 65 kmh pa off road putevima zbog iskustva u voznji koje je stekao u guzvama Los Santosa.
3) Dado moze ici na 2 naoruzana lica zbog iskustva i snalazljivosti.
4) Dado moze da pretrazuje sa bilo koje strane.
5) Dado je vest u pruzanju prve pomoci, pretrazivanju lica, pljackanju, kupljenju stvari sa poda, vuci i ubacivanju ljudi u vozilo s revolverom u ruci.
6) Dado ima skrivenu kamericu koja radi 24/7.
7) Dado moze da veze lice sa revolverom u ruci.
 

Denza Washington 🔥

Player
Player
Joined
May 16, 2023
Messages
1,866
BIOGRAFIJA ODOBRENA

Pripazite na pravilo PG

Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom