Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Joe Cappone

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Julio
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : Gmt + 2
4. Prosjek online po danu: 7-8 sati
5. Vaš Discord: _miske_
6. Vaše ingame ime : Somi Armani
7. Vaš ID : 43354

Dodatne informacije

1. Lider za.....
The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Zelio bih biti lider ove organizacije jer mi je ova organizacija urasla u srce i njeni clanovi koji znaju sta rade.
-Jer nisam bio nikad vodja organizacije ,a ni u admin teamu i zelio bih se probat u lideru familisa jer sam u toj organizaciji bio uvjek HC i svidja mi se njen HQ.
-Digao bih ovu organizaciju iz mrtvih clanovi bi morali ici : na tajne, U gheto, Na dousnik,Na podmornicem, Na Kradju vozila ,Na pljacke i na talacke.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Napravio bih grafit team koji bi svaki dan farbali grafite da svaki grafit bude zelen. Pitao bih strogo za ulazak u organizaciju nebih pustao ljude od 11 i 12 godina da udji u organizacuju potrebno je imati 13+ godina (OOC). Treba imati 7 + godina u drzavi da bi usao u organizaciju. Smanjio bih koristenje discorda. Svako prekrseno pravilo od clana u organizaciji, clan bi bio sankcioniran. Imao bih odrejenu osobu tj HC koja ce vodit talacke pljacke kad ja nisam tu.
Rankovi:

1. Suspend
  2. Gangster
  3. Grafit team
  4. Diler
  5. Grafit Team Leader
  6. Ghetto Cleaner
  7. Ghetto Expert
  8. Extrovert
  9. Turfer
  10. Encofer
  11. O.G