Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Ballas Gang | Sergej Krneticc

Rejected
Status
Not open for further replies.

Sergej Zerro

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Sergej
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:UTC +2
4. Prosjek online po danu:3-5 sat radnim danima vikendom 8+
5. Vaš Discord: premiumsergi56
6. Vaše ingame ime:Sergej Krneticc
7. Vaš ID:46941

Dodatne informacije

1. Lider za.....The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-imam iskustva u bandama gde sa dostigo do višeg čina zbog toga imam iskustva u vodjenju i nadam se da ču uspješno voditi kriminalnu organizaciju
-imam ekipu koja ima puno iskustva u kriminalnima organizacijama i koja bi mi pomogla ovaj mesec uspješno vodim bandu i da mi pomognu da bude banda najjača i najaktivnija banda u gradu
-osoba koja bih se tela pridružiti če morati proči ispitivanje i još neku vrstu testa minimalno godina za org če biti 10 godina.Ispitivanja mora ju imati u sebi pravila grada,geto pravila i turf pravila

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Santanci bi bili na početku i na kraju sedmice kako bi popričali šta se desilo tokom sedmice i tako smanjim kršenje pravila
-Talačke bi bile dnevno minimalno 2 puta dnevno i sklopijo bi savez sa ostalima kako bi bile talačke uspješnjije
-Toxičnost medju kolegama i medju drugim bandama če biti kažnjeno toxičnost če biti strogo zabranjena

Rangovi:

1-Suspend
2-Lil Gangster
3-Dealer
4-Supplier
5-Shota

6-Gangster
7-Grafiti Team
8-Grafiti Team Leader
9-Turfer
10-Komander
11-O.G