Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5910
Players nickname
Milos Smith
Administrators nickname
Tom Chivas
Date
Mar 16, 2022
Time
17:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GfI1Vw3GTYk

Somi West

Somi West ID: 5910
Player
Na POV-u se vidi kako nekoliko lica zele da me robaju i ja dizem ruke pretrazuju me i krese 2 pravila MG-skin na pocetku robanja i pg kada su me pretrazili a nisam digo ruke, zatim ja bezim jer nisam imo puske na glavi i dobio sam Fear RP. I postavio sam tacku sastanka pre nego sto je rekao da mi oduzima komunikaciju.

andrej purca

Purca |16418
Player
Po mojem misljenju covek nije imao dovoljno pusaka na glavi ima pravo da pocne da trci

Nekitamojebac

Player
Player
Svakako u rl da si i jednu pusku imao razneo bi ti mozak sa jednim metkom a drugo nemas dokaz za mg skin

Matke Magluta

Player
Player
Administracijo, lik je bezao sve vreme, znaci lik trolluje svaki dan po ghettu, svaki dan radi ovo ne dize ruke i radi FearRP.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Koliko vidim niste više u jailu, Uradili ste FearRP, Cim su vas digli imao si puske na sebi i zoves pojacanje, Drugo dolaze tvoji ljudi te pucaju njih, Imao si 1-2 puške zato što su tvoji pucali po tebi da te spase i oduglovačio si RP Situaciju " Ne bacanjem stvari ".

Status
Not open for further replies.
Top Bottom