Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Cefa

Player
Player
Ime porodice: Selja

Vlasnika porodice i ID:Cefa Nurkovic17557

Br kuće od porodice:1188

Forum link od vlasnika porodice:Cefa

Ime i tag vlasnika porodice na diskordu:CeFaaa#5776

Logo:
Ko smo mi ? Moje ime je Cefa Nurkovic rodio sam se u los santosu i zivim tu. Kad sam imao 10 godina moju majku i oca su ubili hitmani neko im je na
rucio to ubistvo i nikad se nije saznalo koje. tada sam prebacen u dom bio sam u u domu dosta dugo kao nezbrinuto dete kasnije sam pobegao iz doma i krenuo da se bavim mutnim poslovima.Kasnije upoznao sam ljude i napravio veze.Trenutno se borim da izuobicajim moj zakon i utusim ono sto drugi nazivaju pravdom!

Sta radimo svakodnevno? Svakodnevno trazimo nove ljude koji imaju iste ciljeve kao i mi i pokusavamo da prosirimo familiju i pravimo cuda koja grad do sad nije video.
Ciljevi ? Cilj nam je ispraviti ono sto drugi nazivaju pravdom.

Rankovi u porodici ? 1.Pocetnik 2. Savetnik 3. Direktor 4. Zamenik 5. Glava 6. Boss

Pravila porodice: 1. Postuj Vece Rankove 2. budi odan familiji 3. Pomozi svakome kome je pomoc potrebna 4. Lepo se ponasaj prema drugim gradjanima ako te ne diraju i ne pocinji prvi

Cefa

Player
Player
Ime porodice: Selja

Vlasnika porodice i ID:Cefa Nurkovic17557

Br kuće od porodice:90

Forum link od vlasnika porodice:Cefa

Ime i tag vlasnika porodice na diskordu:CeFaaa#5776

Logo:
Ko smo mi ? Moje ime je Cefa Nurkovic rodio sam se u los santosu i zivim tu. Kad sam imao 10 godina moju majku i oca su ubili hitmani neko im je na
rucio to ubistvo i nikad se nije saznalo koje. tada sam prebacen u dom bio sam u u domu dosta dugo kao nezbrinuto dete kasnije sam pobegao iz doma i krenuo da se bavim mutnim poslovima.Kasnije upoznao sam ljude i napravio veze.Trenutno se borim da izuobicajim moj zakon i utusim ono sto drugi nazivaju pravdom!

Sta radimo svakodnevno? Svakodnevno trazimo nove ljude koji imaju iste ciljeve kao i mi i pokusavamo da prosirimo familiju i pravimo cuda koja grad do sad nije video.
Ciljevi ? Cilj nam je ispraviti ono sto drugi nazivaju pravdom.

Rankovi u porodici ? 1.Pocetnik 2. Savetnik 3. Direktor 4. Zamenik 5. Glava 6. Boss

Pravila porodice: 1. Postuj Vece Rankove 2. budi odan familiji 3. Pomozi svakome kome je pomoc potrebna 4. Lepo se ponasaj prema drugim gradjanima ako te ne diraju i ne pocinji prvi

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda prijave odlučio sam je odbiti,
Nemate dovoljno članova u porodici,
Možete se opet prijaviti za 7 dana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom