Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
54731
Players nickname
Lucifer Berlusconii
Administrators nickname
Eldar Sicario
Date
May 23, 2024
Time
20:50
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/703273/#post-2499131

Predrag Berlusconi

Participant
Leader of unofficial org
Joined
Mar 29, 2023
Messages
45
Poštovana administracijo,

Kao lider porodice Berlusconi podnosim molbu/zahtev za unban svog prijatelja i člana porodice (Lucifer Berlusconii - 54731) pošto on nije u mogućnosti da to uradi jer je perma banovan na forumu.

Naime, danas, dana 23.05.2024. oko 21h dobio je ban za G.P 1.8 (komuniciranje između glavnog računa i twinka) za šta se veoma kaje i ne poriče da je isto pravilo prekršio.

Pravilo je možda prekršeno i više puta zbog nepažnje, ali ono što je sigurno je da je u poslednjih nekoliko dana prebacivao fragmente (koji postoje od poslednjeg update-a i nisu prenosivi) sa twink naloga na main preko gepeka porodičnog vozila.

Dotični je više puta pokazao kajanje za prekršeno pravilo pa tako želi da vas zamoli za drugu šansu i zato ja kao lider pišem ovu "žalbu" u njegovo ime.

I na main i na twink nalogu je dobio ban i sada ne postoji baš nikakva mogućnost da nastavi da igra na ovom projektu i iz tog razloga prihvata moneywipe, pc check kao i sve ostalo što je potrebno da mu po mogućnosti dodelite unban makar na main acc.

Igrač u potpunosti prihvata grešku koju je napravio i izvinjava se celom admin timu ukoliko vas je na bilo koji način oštetio ili ugrozio ovim potezom, takođe obećava da se ovo više nikada neće ponoviti.

Hvala na čitanju i razumevanju u njegovo, moje i ime cele porodice Berlusconi.

S' poštovanjem,
Predrag Berlusconi
 
Top Bottom