Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG Korumpirana Biografija | Mile Lukovicca | 2734

Rejected
Status
Not open for further replies.

Pele

Player
Player
Joined
Jul 11, 2022
Messages
79
Ime Mile Lukovicca
Pol: M
Starost:57
Nacionalnost: Italijanac
Mesto rođenja: San Andreas
Boja očiju:Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Nema
Prednosti: Posvecenost, angazovanost, spreman za timski rad ali i liderstvo, profesionalan u svom poslu.
Slabost: Netolerantan.

Zivotna Prica:

Mile Lukovicca rođen je 28. Oktobra 1967. godine u gradu po imenu San Andreas.Gde je imao stvarno predispozicija u svemu.Raznih razmisljanja o tome sta ce da radi I sta ce da bude dalje u zivotu.Nije imao plan o tome sta I kako ce da se desi u kasnijim godinama zivota.U ranim godinama, život ga je odveo na krivi put,koji ce ga na kraju kostati zdravog razuma kao i legalnih aktivnosti, gde se počeo družiti sa sumnjivim osobama i banditima.Drustvo ga je izmenilo neprimetno sto se Miletu cinilo sve vise i vise okej ali u stvari je bilo mnogo drugacije i zapravo nije bilo tako.Jedan period njeogov zivota koji ce promeniti sve na dole a za Mileta se cinilo sve ka bolje i boljem.Ovaj period njegovog života bio je obeležen lošim odlukama i rizičnim ponašanjem koje je ugrozilo njegovu budućnost.Iako je počeo kao loš čovek zbog svojih društvenih veza, Mile je brzo shvatio ozbiljnost svojih dela.Bio je dosta puta pohlepan ali i dosta pametan, mudar.Njegova mudrost dovela ga je do razmisljanja da želi promeniti svoj život. Odlučio je napustiti negativno društvo i okrenuti se pozitivnim promenama.Nakon što se odlučio na promenu, Mile se pridružio policijskim redovima sa čvrstom odlučnošću da služi svojoj zajednici. Brzo je napredovao svojim profesionalizmom, odanošću zadacima i posvećenošću pravdi. Tokom svog daljeg zivota, postao je poznat po svom izuzetnom radu na slučajevima i sposobnosti da rešava najkompleksnije probleme.Mile je postao poznat po svojoj beskompromisnoj predanosti dužnosti i nesebičnom radu na slučajevima. Njegova preciznost, sposobnost analize i spremnost da preuzme odgovornost za rešavanje teških zadataka činili su ga jednim od najcenjenijih policajaca u svojoj jedinici.Pored odličnog statusa u policiji, ponovo je krenuo da se druži sa kriminalcima, da se drogira.To mu je omogućilo da lično upozna mnogobrojne kriminalce koji su mu kasnije postali doušnici.U tajnosti je sve vise i više upoznavao ljude koji su mu mogli biti od koristi.Lepša strana posla je da ušestvuje je u programima prevencije kriminala, držao predavanja za mlade i pomagao građanima u rešavanju njihovih problema. Njegova otvorenost i volja da služi zajednici dodatno su ga približile ljudima koje je služio.Kroz godine službe, Mile je napredovao u svojoj karijeri i postao inspiracija mnogima u policijskim redovima. Njegova etika rada i posvećenost službi činili su ga uzorom i liderom u zajednici.Mile Lukovicca ističe važnost posvećenosti, odgovornosti i predanosti u javnim službama. Mile je pokazao kako mudrost i odlučnost za promenom mogu doneti pozitivne promene u zajednici. Njegova priča inspiriše druge da se posvete svojim ciljevima i doprinesu boljitku društva, bez obzira na prethodne greške u prošlosti.Nakon odluke o promeni.

Karijera:

Mile Lukovicca je radio puno poslova i svakakvih poslova kroz zivot koji su ga naterali na mnogo razna razmisljanja.Mile se prikljucuje Nacionalnoj Gardi, imajuci vec u vidu da je spreman i kakve sve ideje ima koje bi mogle doprineti i koristiti svima, imao je zelju da se prikljuci sa odlukom i posvecenosti da sluzi svojoj drzavi, takodje i poboljsa sam rad u istoj te svojim kolegama donese novo znanje koje je stekao u preteklih par godina.U pocetku se pridrzuio njima kao desetar te se odlicno pokazao na svakoj vezbi izvodjenju spasavanju.Brzo je napredovao zahvaljujući svojoj posvećenosti zadacima, profesionalizmu i odanosti principima pravde. Tokom svoje karijere u Nacionalnoj Gardi, postao je poznat po izuzetnom radu na zadacima i sposobnosti rešavanja najkompleksnijih problema. Iako je postao cenjeni član Nacionalne Garde.Mile nastavlja sluziti I raditi u Nacionalnoj Gardi te nastaviti pomagati I braniti drzavu, vreme je pocelo da prolazi, ako je Mile branio drzavu potajno je sve vise I vise postojao korupiran, vreme je sve pokazalo te je sve vise i vise osecao potrebu da se vrati korupciji pocevsi da se drogira, pije poceo je sve vise da se ponasa bahato I drsko prema civilima.Mile se nije promenio i nece sve dok u njemu postoji to nesto sto ga uvek promeni ma koliko god bezao od toga.Mile prihvata cinjenicu da je postao zavisnik od droge i da od toga ne moze bezati.Takodje koliko god bude navucen uvek ce biti dobar za posao koji radi.Obavljace duznost onako kako treba i po propisima, naravno sa strane ce raditi svasta sto ne moze direktno da ga ukrozi i sputa u tome sto radi.


Osobine

Mile moze unistiti bilo ciju kamericu

Mile je u stanju uvek da se bori 2vs1 zbog njegovog treninga

Mile moze da veze,vuce,pruza prvu pomoc,otvara PDA,skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drzi pistolj

Mile moze da izveze kamione za ammo run u svoju korist

Mile je cesto na drogama pa se po nekad ponasa nedolicno (drsko) prema kolegama, gradjanima i banditima

Mile moze onesvestiti svoje kolege iz LSPDa/SAHPa/FIBa/GOVa kako bi izvadio prijatelja ako je uhapsen
 
Last edited:

Denza Washington 🔥

Leader
Leader
Joined
May 16, 2023
Messages
1,886
BIOGRAFIJA ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom