1. Vaše ime IRL : Julio
2. Vaše godine :15
3. Vremenska zona: UTC/GMT +2
4. Prosjek online po danu : 7-8 sati
5. Vaš Discord : _miske_
6. Vaše ingame ime : Somi Armani
7. Vaš ID : 43354
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- U ovoj Organizaciji HQ je jako udaljen od drzavnih organizacija i zato mi se svidja polozaj HQ.
- Nisam Nikada bio leader niti admin i zelio bih se oprobati u leaderu vagosa.
- Zelio bih uciniti ovu organizaciju aktivnim jer prosli mandat nije bila bas savrsena.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pa osnovao bih Grafit Team koji bi farbali gheto u zuto cjeli gheto bi bio zut imao bih naravno svoje gheto boy-eve koji bi cistili cjeli geheto tago da bi gheto bio pun zutaca. Potrebno je imati 7 + godina u drzavi i 13+ godina (ooc) . Pitao bih jako strorga pravila za ulazak u zute.Trudio bih se sto vise da smanjim komunikaciju na discordu. Svaki moj clan tj koji bi bio u zutima kad bi prekrsio neko pravilo bio bi sankcioniran
Rankovi:
1. Suspend
2.Diler
3. Bad boy
4. Gangster
5. Grafit Team
6. Grafit Team Leader
7. Gheto Boy
8. Highup
9. Turfer
10. Encofer
11. O.G
12. Co-Leader
13. Leader
2. Vaše godine :15
3. Vremenska zona: UTC/GMT +2
4. Prosjek online po danu : 7-8 sati
5. Vaš Discord : _miske_
6. Vaše ingame ime : Somi Armani
7. Vaš ID : 43354
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- U ovoj Organizaciji HQ je jako udaljen od drzavnih organizacija i zato mi se svidja polozaj HQ.
- Nisam Nikada bio leader niti admin i zelio bih se oprobati u leaderu vagosa.
- Zelio bih uciniti ovu organizaciju aktivnim jer prosli mandat nije bila bas savrsena.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pa osnovao bih Grafit Team koji bi farbali gheto u zuto cjeli gheto bi bio zut imao bih naravno svoje gheto boy-eve koji bi cistili cjeli geheto tago da bi gheto bio pun zutaca. Potrebno je imati 7 + godina u drzavi i 13+ godina (ooc) . Pitao bih jako strorga pravila za ulazak u zute.Trudio bih se sto vise da smanjim komunikaciju na discordu. Svaki moj clan tj koji bi bio u zutima kad bi prekrsio neko pravilo bio bi sankcioniran
Rankovi:
1. Suspend
2.Diler
3. Bad boy
4. Gangster
5. Grafit Team
6. Grafit Team Leader
7. Gheto Boy
8. Highup
9. Turfer
10. Encofer
11. O.G