Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Licna Biografija | Djoksen Flinch | 40563

Status
Not open for further replies.

Djoksen

Player
Player
Ime i prezime : Djoksen Flinch
Pol : Musko
Starost : 44 godina
Nacionalnost : Srbin
Mesto rodjenja : Los Angeles
Otac: Laki Shuxna
Majka : Luis Violet
Tezina : 70kg
Visina:184cm
Boja Ociju : Braon
Boja kosa : crna
Tetovaze : svuda po telu
Prednost : Oprezan, Veoma dobro rukuje vatrenim oruzjima , spretan
Slabosti : Nema Slabosti

Zivotna prica +200 reci
Djoksen je rodjen u gradu Los Angeles, Moj Otac Laki Shuxna me je kao malog vodio u streljanu i ucio kako da rukovodim oruzijem.Uveo me je u kriminalne radnje, gde sam postao mafijas, tada pocinje velika kradja automobila , otmice , ubistva.U medju vremenu me je ucio da vozim kola po brdima i naseljima i cak me je naucio da vozim motor kao malog te sam veoma sposoban da vozim automobile i motorna vozila.Takodje u Los Angeles je bilo puno kriminala pa me je moj otac vodio u razna gheto teritorija, moja majka se medju vremenu nervirala i bila pod stresom, te posle 5 godina moja majka umire. Moj Otac me je poveo na jednu talacku situaciju te sam bio prvi put ranjen.Posle toga odveli su me u ambulantu i zavijali me.Tu je moj otac ostario napunio oko 40 godina i prestao da se bavi kriminalom, ima ljude koje mu pomazu idalje ja sam nastavio da se bavim kriminalom te me on pomalo uci.Takodje moj Otac je bio jedan od najvecih kriminalaca tadasnjice te je bio glavni vodja jedne bande koja je bila glavna u gradu kako je on ostario i napunio dosta godina tu bandu planira da prebaci na mene.
1-Djoksen može ići 2v1 u bilo kojem trenutku.
2- Djoksen može pružati prvu pomoć, pretraživati, pljackati ljude, uzimati stvari s poda, vezuje,vuce i ubacuje u kola sa revolverom u ruci.
3- Djoksen može voziti svaki off road auto do 65 km/h
4- Djoksen je slab na živcima i ne traži vise od jednog razloga kako bi nekoga ubio (pripaziti na pravilo od 5 sekundi)
5- Djoksen može pretraživati lica sa bilo koje strane osobe

Denza Washington 🔥

Player
Player
BIOGRAFIJA ODOBRENA

Pripazite na pravilo PG

Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

4- Djoksen je slab na živcima i ne traži vise od jednog razloga kako bi nekoga ubio (pripaziti na pravilo od 5 sekundi)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom