Osoba koja dobiva kaznu pocinje da radi CR pod ID-om 3139. ID 2741 pocinje da vrijeda sluzbeno lice i imam pravo da ga uhapsim i napisem kaznu pod clankom 13.40 novoga zakona. Covjek isto vadi oruzje u GZ. Promasujem osobu tazerom. Govorim osobi da napusti vozilo, tu osoba nastavlja da vrijedja sluzbeno lice. Pogadam osobu tazerom i privodim je. Zatim dok provjeravam clanak pod kojim osoba krsi novi zakonik dolazi osoba pod ID-em 11156 i radi VDM nad 3 osobe. . Dizem osobu. Dok dizem osobu ID 11156 me udara autom. ID 3306¸radi MG. Osoba pod ID-em 2741 bjezi nakon sto podizem osobu i vadi pistolj u namjeri da me upuca radeci FAILRP i FEARRP. Osoba pod ID-em 2741 govori da ne pricam, ja cijelo vrijeme pricam cak sam i provjerio dal pricam. Covjek pod ID-em 2741 nastavlja da vrijedja sluzbeno lice. Covjek pod ID-em 11156 vrijedja sluzbeno lice. Osoba pod ID-em 3306 govori da je sve snimila i radi MG. Ta osoba uopce u ovoj situaciji nije bila prisutna. Rekao sam da pisem novcanu kaznu od $50,000 dollara, ali sam na kraju provjerio i vidio da su kazne od 20k-40k i zatim napisao od 40k. Admin dolazi i govori da nemam pravo da mu pisem novcanu kaznu. Admin pod ID-em 12495 i usput ce da dobije i zalbu na admina. ID 2741 nastavlja da vrijedja sluzbeno lice ispred Admina. Covjek pod ID-em 2741 govori da radim FEARRP da tu stoje ljudi sa puskama ispred. Da se ja ne bojim. Ja ne vidim na snimci nikoga tko drzi pusku osim ID-A 11156 i to u GZ. u Tom trenutku ja zelim da popravim kartu (tipka Z) a posto je covjek ispred mene ja mu slucajno stavljam lisice i jos jednom covjeku. Nakon toga se ispricavam da je bilo slucajno. I nastavljam da idem svojim putem. I nakon sto sam im pustio lisice ja im open govorim da je to bilo slucajno. Nakon toga razgovaram nasamo sa Adminom Ivan Drilla pod ID-em 12495 i govori mi da to ne smijem raditi. Gospodin pod ID-em 11156 upada u razgovor i govori da ne radim dobro svoj posao i da radim nesto po starom zakoniku po clankom 3.6 I govorim ID-u 11156 da je stupio novi zakonik u gradu. I zatim on odgovara da nije. ID 11156 Govori Admin i radi MG. Ja napustam mjesto dogadaja jer se ne zelim raspravljati niti svadati sa ljudima nisam osoba koja se svada. Smiren sam u cijeloj situaciji. ID 2741 govori nakon toga "Prati mo ga" sto je CB. ID 14426 trci izvan GZ da bi me pucao. Sto se vidi na snimci. Radi krsenje pravilo GZ. Kao sto se cuje isto na videu to je porodica Regroup. Nakon sto ulazim u vozilo id 15439 radi CR. ID 14426 nastavlja da puca. Pisem tiket adminu. ID 16608 i 12971 rade CR. ID 3139 radi CR. ID 2741 i 3306 rade CR. ID 11156 izlati iz ljubicastog bugattija i puca na sluzbeno lice u pokusaju da napravi RDM. I cujese kako govore pridi bugattiju pridi Matketu. ID 2741 izlazi iz auta i puca po sluzbenom licu. I kotrlja se. Cijelo vrijeme mi nisu dali da napustim lokaciju. Ja napustam lokaciju i idem prema LSPD-u jer me zovu za bonus. Admin se stvara i ne poduzima nista u vezi cijelokupne situacije.