Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Tin Hybrid
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 24, 2022
Time of violation
00:14
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=qcvNxvKtJZs

Ghosty996

Player
Player
Okaci ceo snimak kao prvo vratio si se posle 2 minuta iz bolnice.U getu si druga stvar i ja sam te pucao sa bankomata,a kao trece nisam ti video id jer kad sam te roknuo bio si predaleko tako da nauci da rpas i da ne pitas sto puta green zona jer to ne postoji IC.......kad naucis malo pravila okaci me za nesto sto mozes da mi naskodis ovako nista..poz i uzivaj

Ghosty996

Player
Player
I ovo ti je editovan snimak pusti lepo ceo da se vidi kako pricas i pitas sve redom sta je green zona druga stvar lezis ne dizes ruke svakako te je specao admin tako da ono...nauci pravila pa da rp-amo malo ;)

Mandzaaa

Player
Player
prvo vracas se posle 2 min u geto gde smo te ubil, dizemo te kreces da mg-as na max kazemo ti nas 4 dizi ruke ti i dalje mg-as pricas da smo te prepoznali po id... prittom i pg-as neams strah pored 4 puske na glavi i na kraju svega ti zavrsis u demorganu :( hahahahaha <3

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Nema veze što si žalbu obrisao , za NRL ću te okačim samo da ti prodje taj Demorgan za FearRp pa ti nekom drugom kvari igru.

Shomy McQueen

╚════▣◎▣════╝
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Žalba povučena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom