Informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Preko tjedna: od 14:30 do 19:00, vikendom: 17:00 do 24:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): vikendom: 10-12h, tjednom 5-7h
6. Vaš Discord: lumex9116
7. Vaše ingame ime: Luka Kovacc
8. Vaš ID: 40146
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Oduvijek sam htio pomagati novim igracima koima treba pomoc oko pitanja za RP pravila jer znam kako je to biti novi na serveru. Također želim pomagati ostalim ljudima u nepoželjnim situacijama, riješavati nesuglasnice, donositi bravedne odluke i kazne. Biti admin mi je želja od kad sam došao na server.
2. Koje su vaše prednosti?
Dugo sam na serveru i znam vecinu pravila, dosta dobro znam objašnjavati ljudima kako se sto treba raditi, što smiju a što nesmiju.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Lako se iživciram kada je neko bezobrazan bez razloga.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Jesam.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne.
Hvala na čitanju
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Preko tjedna: od 14:30 do 19:00, vikendom: 17:00 do 24:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): vikendom: 10-12h, tjednom 5-7h
6. Vaš Discord: lumex9116
7. Vaše ingame ime: Luka Kovacc
8. Vaš ID: 40146
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Oduvijek sam htio pomagati novim igracima koima treba pomoc oko pitanja za RP pravila jer znam kako je to biti novi na serveru. Također želim pomagati ostalim ljudima u nepoželjnim situacijama, riješavati nesuglasnice, donositi bravedne odluke i kazne. Biti admin mi je želja od kad sam došao na server.
2. Koje su vaše prednosti?
Dugo sam na serveru i znam vecinu pravila, dosta dobro znam objašnjavati ljudima kako se sto treba raditi, što smiju a što nesmiju.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Lako se iživciram kada je neko bezobrazan bez razloga.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Jesam.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne.
Hvala na čitanju