Ime porodice: SUICIDE SQUAD
Leader porodice: Machoro Angel | 25686
Broj kuce porodice: 1144
Discord Leadera Porodice: | Machoro
Forum link od vlasnika porodice:Macoro
LOGO:
OUTFIT:
Istorija Familije:
Sve je pocelo ovako...
Jednog sasvim mirnog dana sedeo sam u svojoj kuci i pio jutarnju kaficu,kad je odjednom iznenada zablinkovao televizor i pocele su da se pojavljuju uznemiravajuce slike uplasenih gradjana i voditeljke koja je objavila vandrednu situaciju u gradu u kojem sam ja rodjen.
Zgrabio sam svoj revolver,stavio pancir i otrcao u garazu.
Moja beba Meclaren cekala me je tu.Nekoliko kilometra od moje kuce poceo sam da nailazim na ljude koji su lezali po podu tresuci se,krvavih usta,prebledelih i agresivnih.
Po tome sam shvatio da nesto nije uredu.
Ponestalo mi je goriva pa sam brzinski otiso do prve obliznje pumpe.
Usao sam u prodavnicu sa namerom da kupim sve sto mi je potrebno da prezivim.
Iznenada culi su se necji koraci,a moj rev brzinom svetlosti bio je u mojim rukama.
Par koraka od mene nalazila se kasa,preskocio sam i pronasao u jednom cosku jednu devojku koja je uplaseno klecala jecajuci da joj pomognem.
Pruzio sam joj ruku i rekao da je sada sigurna pored mene.
Kroz razgovor sa njom shvatio sam da u ovom gradu nece biti normalnog zivota,pocela je apokalipsa zombija.
Zajednickom odlukom presli smo da zivimo u drugi grad LOS SANTOS.
Prica porodice:
U ovom gradu poceo sam od nule.I ona i ja radili smo danonocno razne poslove od gradjevine,taksiranja,rada u posti trudeci se da skupimo pare za kucu.Ali ulice Los Santosa bile su surove navodeci nas na ono najgore.Shvatili smo da je jako tesko posteno doci do novca pa smo zajedno poceli da pljackamo,kockamo se i radimo ilegalne poslove.
Tu se javila i ljubav izmedju nas dvoje koja je relativno brzo usledila i vencanjem,a i kupovinom nase prve kuce u ovom gradu.
Dali smo sebi malo oduska odlazeci na zurke,poznatu Los Santos pijacu sto je usledilo i rodom novih poznanstva.
Ljude koje smo upoznali nisu imali svoje kuce pa smo uz dogovor odlucili da osnujemo familiju i pruzimo i njima topli dom.
Dan za danom postali smo brojcani i sve jaci,ali i ciljevi su postali veci.
Cilj porodice:
SUICIDE SQUAD familija postala je zeljna akcije za necim vecim.Zelimo nas biznis, zelimo da prosirimo nasu teritoriju,zelimo da idemo na sve moguce akcije i naravno ono najvaznije prosirimo nasu porodicu da nas bude u sto vecem broju.
Rankovi u porodici:
1: SUSPEND - clan koji je prekrsio pravila ili kaznjen
2: NOVI - Pocetnik koji je tek prihvacen u porodicu
3: KILLER - Testiranje clanova koji ce rank dobiti po zasluzi
4: SOLIDER - Ratnik - pucac ide na evente i sfere
5: WARRIOR - prelazak iz ratnika vodi nize rankove na evente
6: HITMAN - Bavi se ilegalnim stvarima prodajama nabavkama!
7: CLEANER - Verni Clanovi porodice koji su stekli poverenje
8: VOJVODA - Zenski clanovi porodice imaju iste pristupe kao i Diablo rank
9: CO-LEADER - ZAMENIK ima potpuna prava za sve i vodi ostale rankove
10: LEADER - Glava porodice - LIDER - Odgovoran za ostale ljude i vodi ih na ispravan put
Pravila Porodice:
1: Nema krsenja Gradskih Pravila - opomena - pa suspand - pa kick
2: Nema vredjanja Clanova porodice kao i bilo kojih drugih igraca u gradu - Kick
3: Nema kradje familijarnih stvari i ubijanja izmedju clanova - Suspend - pa kick
Leader porodice: Machoro Angel | 25686
Broj kuce porodice: 1144
Discord Leadera Porodice: | Machoro
Forum link od vlasnika porodice:Macoro
LOGO:
OUTFIT:
Istorija Familije:
Sve je pocelo ovako...
Jednog sasvim mirnog dana sedeo sam u svojoj kuci i pio jutarnju kaficu,kad je odjednom iznenada zablinkovao televizor i pocele su da se pojavljuju uznemiravajuce slike uplasenih gradjana i voditeljke koja je objavila vandrednu situaciju u gradu u kojem sam ja rodjen.
Zgrabio sam svoj revolver,stavio pancir i otrcao u garazu.
Moja beba Meclaren cekala me je tu.Nekoliko kilometra od moje kuce poceo sam da nailazim na ljude koji su lezali po podu tresuci se,krvavih usta,prebledelih i agresivnih.
Po tome sam shvatio da nesto nije uredu.
Ponestalo mi je goriva pa sam brzinski otiso do prve obliznje pumpe.
Usao sam u prodavnicu sa namerom da kupim sve sto mi je potrebno da prezivim.
Iznenada culi su se necji koraci,a moj rev brzinom svetlosti bio je u mojim rukama.
Par koraka od mene nalazila se kasa,preskocio sam i pronasao u jednom cosku jednu devojku koja je uplaseno klecala jecajuci da joj pomognem.
Pruzio sam joj ruku i rekao da je sada sigurna pored mene.
Kroz razgovor sa njom shvatio sam da u ovom gradu nece biti normalnog zivota,pocela je apokalipsa zombija.
Zajednickom odlukom presli smo da zivimo u drugi grad LOS SANTOS.
Prica porodice:
U ovom gradu poceo sam od nule.I ona i ja radili smo danonocno razne poslove od gradjevine,taksiranja,rada u posti trudeci se da skupimo pare za kucu.Ali ulice Los Santosa bile su surove navodeci nas na ono najgore.Shvatili smo da je jako tesko posteno doci do novca pa smo zajedno poceli da pljackamo,kockamo se i radimo ilegalne poslove.
Tu se javila i ljubav izmedju nas dvoje koja je relativno brzo usledila i vencanjem,a i kupovinom nase prve kuce u ovom gradu.
Dali smo sebi malo oduska odlazeci na zurke,poznatu Los Santos pijacu sto je usledilo i rodom novih poznanstva.
Ljude koje smo upoznali nisu imali svoje kuce pa smo uz dogovor odlucili da osnujemo familiju i pruzimo i njima topli dom.
Dan za danom postali smo brojcani i sve jaci,ali i ciljevi su postali veci.
Cilj porodice:
SUICIDE SQUAD familija postala je zeljna akcije za necim vecim.Zelimo nas biznis, zelimo da prosirimo nasu teritoriju,zelimo da idemo na sve moguce akcije i naravno ono najvaznije prosirimo nasu porodicu da nas bude u sto vecem broju.
Rankovi u porodici:
1: SUSPEND - clan koji je prekrsio pravila ili kaznjen
2: NOVI - Pocetnik koji je tek prihvacen u porodicu
3: KILLER - Testiranje clanova koji ce rank dobiti po zasluzi
4: SOLIDER - Ratnik - pucac ide na evente i sfere
5: WARRIOR - prelazak iz ratnika vodi nize rankove na evente
6: HITMAN - Bavi se ilegalnim stvarima prodajama nabavkama!
7: CLEANER - Verni Clanovi porodice koji su stekli poverenje
8: VOJVODA - Zenski clanovi porodice imaju iste pristupe kao i Diablo rank
9: CO-LEADER - ZAMENIK ima potpuna prava za sve i vodi ostale rankove
10: LEADER - Glava porodice - LIDER - Odgovoran za ostale ljude i vodi ih na ispravan put
Pravila Porodice:
1: Nema krsenja Gradskih Pravila - opomena - pa suspand - pa kick
2: Nema vredjanja Clanova porodice kao i bilo kojih drugih igraca u gradu - Kick
3: Nema kradje familijarnih stvari i ubijanja izmedju clanova - Suspend - pa kick