dokazi:
52436 troluje po forumu
(52436 kaci slicne/delimicno iste zalbe kako mu padne napamet,u svim zalbama pise kako je on SIGURAN da su xxxxx prekrsili neka pravila pa se ispostavi da nije tacno,on ima jednu svrhu u ovome projektu a to je da samo narusava vas sistem i da pravi smetnje vasim igracima od kojih su svi u ovome projektu a mnogo su i ulozili u njega svojim novcem)
mozete da vidite da je iste ljude kacio vise puta za istu stvar ikao je zalba odbijena (pazljivo pogledajte sve navedene zalbe i razgovor u njima)
molim da se 52436 kazni i svako ko narusava ovaj projekat na ovakav nacin,ovakvi ljudi nam ne trebaju i nije im mesto ovde.
takodje imam sumlju da je igrac prekrsio pravilo 1.1 nakon svih ovih zalbi mada nisam siguran molim administarciju da to proveri.
Rejected - 1.1,1.4,1.7 I 8464 5630 41002
siguran sam da ova 3 igraca krse navedena pravila
gta5grand.com
Rejected - 1.1,1.4,1.7 I 59487 35303 54652 59449
sumljam u ova cetri igraca da krse navedena pravila
gta5grand.com
Rejected - 1.1,1.4 I
sumljam u ova 2 igraca da imaju vise nalog za 50695 sam siguran da ima vise naloga on je dobio ban za kradju pa je kupio novi gta nalog,a za id 43943 takodje mislim da ima vise naloga i da je delio svoj nalog.
gta5grand.com
Rejected - 1.1,1.4,1.7 I 57597 38173 24113
sumljam u ova 3 igraca da dele svoj nalog i da imaju vise od 2
gta5grand.com
Rejected - Korupcija I Fib
vidi se na pov da Fib radi na strani Love Fista,Omerte i kartela.Ulaze broje bez povoda a sa njima ulaze i ove 3 familije i pucaju nas. WARM NA FIB
gta5grand.com
(52436 kaci slicne/delimicno iste zalbe kako mu padne napamet,u svim zalbama pise kako je on SIGURAN da su xxxxx prekrsili neka pravila pa se ispostavi da nije tacno,on ima jednu svrhu u ovome projektu a to je da samo narusava vas sistem i da pravi smetnje vasim igracima od kojih su svi u ovome projektu a mnogo su i ulozili u njega svojim novcem)
mozete da vidite da je iste ljude kacio vise puta za istu stvar ikao je zalba odbijena (pazljivo pogledajte sve navedene zalbe i razgovor u njima)
molim da se 52436 kazni i svako ko narusava ovaj projekat na ovakav nacin,ovakvi ljudi nam ne trebaju i nije im mesto ovde.
takodje imam sumlju da je igrac prekrsio pravilo 1.1 nakon svih ovih zalbi mada nisam siguran molim administarciju da to proveri.