Situacija ispostovana dok drzim ruke u vis ubija me bez razloga
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sam sebe si reportao u pocetku radis fear rp i radis mg ovo su tvoji koji su dosliSituacija ispostovana dok drzim ruke u vis ubija me bez razloga
zamisli neku ti preti u zivotu pravom da ce te ubiti i krenes govori mogu li sa nekim da pricam dje je tu strah za zivot???Situacija ispostovana dok drzim ruke u vis ubija me bez razloga
i jos smo ti brojali 5 sec da dignes ruke ti nisi tvoji su nas poceli pucati normalno da cu te ubiti jer nisi ispunio usloveSituacija ispostovana dok drzim ruke u vis ubija me bez razloga
i jos pov nije 1min pokazi prije toga kako si nas psovao i radio si 3.1 i 3,2 pokazi jos izaSituacija ispostovana dok drzim ruke u vis ubija me bez razloga
i nije bez razloga tvoji dolaze nismo imali 3 puske na tebe mogao si se okrenuti protiv nas jer ti nebi trebao imati strah od 2 puske i jos su tvoji pucali po nama normalno da cu te ubiti geto jeSituacija ispostovana dok drzim ruke u vis ubija me bez razloga
I VEC SAM KAZNJENSituacija ispostovana dok drzim ruke u vis ubija me bez razloga