detaljno da se provjeri
N nick onix Player Player Joined Feb 25, 2024 Messages 57 May 25, 2024 #2 armon said: detaljno da se provjeri Click to expand... molim administraciju da se kazni lazni forum također draga administracijo ja sam dobio unban danas za to pravilo link zalbe Approved - G.P 1.1+G.P 1.4 | Cralos Malchiny
armon said: detaljno da se provjeri Click to expand... molim administraciju da se kazni lazni forum također draga administracijo ja sam dobio unban danas za to pravilo link zalbe Approved - G.P 1.1+G.P 1.4 | Cralos Malchiny
Aldin Verstappen Senior Administrator Senior Administrator Joined Oct 6, 2021 Messages 4,990 May 27, 2024 #3 Odbijeno Igrac je vec kaznjen za GP 1.1 + GP 1.4 nije prekrsio ponovo ta pravila ! Nisu prilozene informacije ili dokazi kada je moguc prekrsaj GP 1.7 i GP 1.8 samim time nedovoljno dokaza
Odbijeno Igrac je vec kaznjen za GP 1.1 + GP 1.4 nije prekrsio ponovo ta pravila ! Nisu prilozene informacije ili dokazi kada je moguc prekrsaj GP 1.7 i GP 1.8 samim time nedovoljno dokaza