dobar dan juce sam dobio jail zbog ove situacije Approved - Fail RP I 19177 i administrator Sova Avos rekao da napisem na forum da sam vec kaznjen i jesam, i sutra ujutru kad sam se probudio otisao sam na forum da vidim zalbe i vidio svoju da je prihvaceno fail rp otisao sam u igricu da vidim jesam li opet jailan za istu situaciju i opet sam dobio jail
dobio sam 2 jaila za istu situaciju
evo od ujutru pov kad sam dobio 2 jail za istu situaciju
zvao sam gerita i rekao mi je da je Sova pogrijesio jer me pola sata nakon sto sam prekrsio pravilo kaznio i jos me pogresno kaznio(rekao je da nisam prekrsio fail rp nego G.P 1.12)
evo pov od gerita
i htio bi da mi ne pise listi kazni da sam jaila za ovo danas g.p 1.12
i da se admini opomenu ili kazne jer je gerito prije nego sto me jailao trebao pitati sovu
ili sova da javi geritu da sam kaznjen za tu situaciju vec
od kad sam se vratio na grand gerito je vec pogrijesio 2 puta u mojim situacijama
ovo danas
i ovo Reviewed - (Za Muju) P.D 1.6 I Gerito Malchiny
dobio sam 2 jaila za istu situaciju
Watch Grand Theft Auto V 2024.05.25 - 18.13.06.06.DVR - Trim | Streamable
Watch "Grand Theft Auto V 2024.05.25 - 18.13.06.06.DVR - Trim" on Streamable.
streamable.com
Watch Grand Theft Auto V 2024.05.26 - 12.04.13.02 | Streamable
Watch "Grand Theft Auto V 2024.05.26 - 12.04.13.02" on Streamable.
streamable.com
zvao sam gerita i rekao mi je da je Sova pogrijesio jer me pola sata nakon sto sam prekrsio pravilo kaznio i jos me pogresno kaznio(rekao je da nisam prekrsio fail rp nego G.P 1.12)
evo pov od gerita
i da se admini opomenu ili kazne jer je gerito prije nego sto me jailao trebao pitati sovu
ili sova da javi geritu da sam kaznjen za tu situaciju vec
od kad sam se vratio na grand gerito je vec pogrijesio 2 puta u mojim situacijama
ovo danas
i ovo Reviewed - (Za Muju) P.D 1.6 I Gerito Malchiny