Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of the ballas gang I Stella Abdulhodidmoretti

Rejected
Status
Not open for further replies.

zaricka_z

Player
Player
1.Vase ime irl:Zara
2.Vase godine irl:17
3.Vremenska zona:GMT+1
4.Vas online prosek po danu:10+h,nekada i 20h
5.Vas discord:zaricka07
6.Vase ime i prezime in game:Stella abdulhodidmoretti
7.Vas ID:6770

Dodatne informacije

1.leader za….the ballas gang
2.zasto zelite biti leader ove specificne organizacije?(navedite tri razloga uz objasnjenje)

- Svuda sam bila duze vreme,bila sam i leader Vagosa.Crime znam na pamet kako funkcionise,sta je sve potrebno za opasne akcije i koliko truda.

- Priznajem da biti leader nije nesto lako za odrzavat kao funkciju, jel sav posao pada meni,ali naravno tu smo uvek da ucimo nesto novo i druzimo se

- Imam odlicno spretnu full ekipu sa kojom cu se do kraja boriti da budemo uspesni u oba mandata.Moja ekipa je ekipa koja ce raditi svij posao i ekipa na koju mogu da racunam da me nikad nece ostaviti na sredini puta,ili raditi nesto iza mojih ledja sto najvise mrzim.Moja ekipa zna gde joj je mesto,sto samim time ce biti spremna da vodi akcije sa mnom

3.Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji

- Prvo svaki clan mora imati podjenako pruzanje paznje i objasnjene neke stvari kako ne bi doslo do greske.

- Ko god da se zeli pridruzit mojoj organizaciji mora shvatiti da svaki pokusaj trollanje ili praviti toxicnu situaciju nizeg ili hc cina bit ce sankcionisan sa upozorenjem ili direktan kick ako stvarno izadje van granice.

- Probacu da samnjim mg

- Trudicemo se sto vise akcije da radimo

- Uklopiti savez sa odtalim bandama te bih isli skupa na akcije

- Za svaku aktivnost mojih clanova delit cu bonuse kako bih ih motivisala sto vise

Rankovi:
13.Queen
12.Co sef
11.Mafioso
10.El Capo
9.Turfer
8.Grafitti team leader
7.Dealer
6.O.G
5.Warrior
4.Escobare
3.Purple Minion