Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Davanje netacnih informacija Administrator Aleksa_Aca

Status
Not open for further replies.
Your ID
7156
Players nickname
buki_jovanovic
Administrators nickname
Aleksa_Aca
Date
Mar 24, 2022
Time
16:09
Proofs
https://youtu.be/GWvatqZ-Wj8

buki jovanovic

Player
Player
Postavio sam pitanje ako nisam vidjen u kriminalnim radnjama dal imaju prava da me pretresaju i dobio odgovor da imaju nakon toga sam pogledao detaljno pravila i tamo pise "5.2 LSPD/SAHP/FIB ne može zaustaviti osobu, pretražiti je ili zatražiti putovnicu bez IC razloga." na pov se vidi moje pitanje i odgovori pomocnika

AleksaAcanovic

Player
Player
Postavio sam pitanje ako nisam vidjen u kriminalnim radnjama dal imaju prava da me pretresaju i dobio odgovor da imaju.

I sta je problem,ako nisi vidjen u kriminalnim radnjama mozes da nosis sta god hoces i ne moze ti niko nista

Ari Kisha

Player
Player
Postavio sam pitanje ako nisam vidjen u kriminalnim radnjama dal imaju prava da me pretresaju i dobio odgovor da imaju.

I sta je problem,ako nisi vidjen u kriminalnim radnjama mozes da nosis sta god hoces i ne moze ti niko nista
Druze sta radis to

buki jovanovic

Player
Player

pa pitao sam te imaju li prava i ti si mi rekao da imaju

buki jovanovic

Player
Player

Problem je u tome sto ako saradjujem, zaustavim vozilo, dam svoja dokumenta na pregled, nisam zaustavljen zbog bilo kakvog prekrsaja, niti sam uhvacen u bilo kakvom pokusaju da izvrsim neko krivicno delo, nego radi rutinske kontrole, po pravilu koje sam gore naveo pripadnici datih organizacija nemaju pravo da me pretresaju niti bilo sta tome slicno, obzirom da apsolutno saradjujem i da sam potpuno cist. Ti si mi dao potpuno drugaciju informaciju.
[5:50 PM]
Druga stvar ti ne mozes da pretpostavljas bilo sta ako si predstavnik zakona, nego to mora da se utvrdii, ali uz imas opravdanu rp sumnju i u okviru zakona i pravila koje je DRZAVA propisala. Ako ljudi koji stoje ispred drzave nisu u stanju da ispostuju zakon, ne vidim sta se ocekuje od ostalih. Naravno da ti kao pripadnik administracije ne mozes da znas svaku sitnicu i da se bavis svim detaljima, ali mozes da me uputis na nekoga ko zna, posto je vrlo precizno napisano pravilo

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, pomocnik ce dobiti upozorenje. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom