Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41968
Players nickname
Gazim Squipee
Suspect ID
59619,54567
Date of violation
May 26, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=avvVQxO-Cbk

ccaki

Player
Player
budvalno se vidi kako svi piju magnezijum i kacis doktora koji je tu da ponogne i izlijeci narod strasno imas li sto pametnije radit

ccaki

Player
Player
brate jos vidis da se ljudi sprdaju medjusobno i nikoga ne uznemiravaju i ti dolazis da napakostis svima dan sa kacenjem brate drugo je da tebe neko nesto licno vrijedja i da pije magnezijum ako ti se nije svidjelo sta radimo mogo si se okrenut se i otic

ccaki

Player
Player
ja vidim da je danas sve teze i teze se okrenut i otic nego kacit lika za ovakvu sitnicu strasno

ccaki

Player
Player
kolko vidim vise nema sale i druzenja na server od kad su uveli forum svi se kace za najmanje moguce stvari i pokusavaju pogorsat ljudima dan

Matkee_

Player
Player
brate i u snimku se vidi da nisi bio tu i samo si dosao da ljudima napakostis na ovaj nacin nebi trebala nikakva kazna za ovo po meni iz nikud dodje i samo snima

ccaki

Player
Player
brate i u snimku se vidi da nisi bio tu i samo si dosao da ljudima napakostis na ovaj nacin nebi trebala nikakva kazna za ovo po meni iz nikud dodje i samo snima
u potpunosti se slazem lik je van konverzacije i oce da napakosti ljudima na ovakav nacin ipak je igrica dosli smo se sprdat i drzut a ne kacit i iritirat jedno drugo, ne mora uvjek bit sve bajno i sjajno

Matkee_

Player
Player
Jos lik nije trazio lecenje dosao je da kaci, bolnica je mesto za pomaganje ne za kacenje stojis i snimas bespotrebno kacis coveka na duznosti on pomaze drugim ljudima radi posao daje pomoc i leci ih

Status
Not open for further replies.
Top Bottom