My ID: 55
ID of the accused person: 2124
Proof:
This morning I relaxed listening to music and enjoying my coffee. Suddenly a person came with their car and continuously rammed into my food truck. Something like that just doesn't work! Four minutes later the person returned and continued the ramming. It was unbelievable and completely unacceptable.
今朝は音楽を聴きながらコーヒーを楽しみながらリラックスしました。突然、人が車でやって来て、私のフードトラックに次々と突っ込んで来ました。そんなものはうまくいきません! 4分後にその人物は戻ってきて体当たりを続けた。それは信じられないことであり、まったく受け入れられませんでした。
ID of the accused person: 2124
Proof:
今朝は音楽を聴きながらコーヒーを楽しみながらリラックスしました。突然、人が車でやって来て、私のフードトラックに次々と突っ込んで来ました。そんなものはうまくいきません! 4分後にその人物は戻ってきて体当たりを続けた。それは信じられないことであり、まったく受け入れられませんでした。