- Vaše ime IRL: Boris
- Vaše godine: 15
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosjek online po danu: 8/10h
- Vaš Discord: ramziblack27411_81595
- Vaše ingame ime: Ramzi Luxury
- Vaš ID: 27411
1.leader za….the ballas gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Proveo sam 2 godine truda i rada na ovom projektu, prosao kriminal i legalnost. Ipak u kriminalu sam se najbolje snasao i to me cini zapravo srecnim. Vodio sam ogromne i uspjesne porodice kao Vodja i zamjenik. Odgovoran, uporan i hrabar sam kao karakter, smatram za sebe da bi ovo bio mali korak do uspjeha u novoj RP razini kao Vodja Kriminalne Organizacije. Posjedovao sam poziciju zamjenika u odredjenim kriminalnim organizacijama, u kojima sam se pokazao zapravo kao odlican vodja kada Sef ne bi bio tu. Iskusan sam u RolePlay-u i ne bih dozvoljavao licno sebi da pravim ogromne ispade u toku odredjenih situacija. Pazio bih koga ubacujem iako vec imam spremne momke koji bi uveli strah u kosti State Organizacijama.
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.Imam vec spremnu ekipu, za grafite ,turf,Hight Command ekipu koja ce mi pomoci da vodim organizaciju.
2.Uveo bih disciplinu i motivaciju za kriminalnim aktivnostima.
3.Preferirao bih dolazak na svaku tajnu radnju te bih isplacivao bonuse za svaki padobran i trud koji bi se pokazao na vidjelo.
4.Redovnim sastancima, razgovarali bi o odredjenim taktikama za kriminalne aktivnosti i slicno.
5.oksicne osobe ne bi bile prihvacene u organizaciju kako ne bi drugima narusavali visoku RP razinu.
Rankovi:
Head of Purple
12.Deputy Purple
11.Legend
10. O.G
9.Gheto Leader
8.Gheto Clenaer
7GraffitiTeam Leader
6.Graffiti Team
5.Balas delaer
4.Big balas
3.Mini balas