Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

IIlija Diamonds

Server Administrator
Server Administrator
1. Vaše ime IRL:Trifun
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):14-18h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):2-6
6. Vaš Discord:Trifun123
7. Vaše ingame ime:Ilija Diamonds
8. Vaš ID:47371
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin:
Želim izraziti svoj interes za poziciju administratora unutar vaše zajednice. Kao neko ko je već bio dio vašeg admin tima, želim se vratiti i nastaviti doprinositi razvoju servera.

Moj prethodni angažman kao admin pružio mi je dubok uvid u funkcioniranje vaše zajednice i stekao sam vrijedno iskustvo u rješavanju problema, održavanju reda i podršci igračima. Ovaj povratak donosi sa sobom i dodatnu motivaciju da pružim svoj maksimum u poboljšanju korisničkog iskustva i osiguram da Grand Role Play ostane sigurno i ugodno okruženje za sve igrače.

Vjerujem da su moje prethodno iskustvo, poznavanje pravila i predanost zajednici kvalitete koje će mi pomoći da obavljam posao admina na najbolji mogući način. Radujem se prilici da se vratim u ovu ulogu i radim s vama na daljnjem napretku servera.
2. Koje su vaše prednosti:Strpljiv sam, nije mi problem da saslusam i pomognem, dobro poznajem pravila.
3. Koje su vaše najveće slabosti:Lako se iznerviram ako se neko pravi pametan i vice.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admina:Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis:Nazalost nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku:ponekad skola.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom